Tent & Villig Offer
Jeg løy visst om at det forrige bildet var det siste i serien... Jeg greide ikke å holde dette bildet tilbake. Beklager.
Bildet inngår i albumet Vinjerock 4/8-06 - DumDum Boys på Vinjerock-festivalen på Eidsbugarden, 1060 m.o.h.

Mer fra denne konserten ligger på http://bjo82.foto.no
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204724} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Linde G.

Hei Erik

Jasså du sitter og jangler utover nattan med bilder du også innimellom ? Ofte da det er gøy og kreativiteten kan ofte føles sterkest noen ganger på den tiden av døgnet, ikke sant ?
Dumdum er en gavepakke å fotografere fordi det er så mye rock n roll her. Prepple har så mange flotte posisjoner, noe som også gjelder for resten av bandet. Det er tross alt norges aller barskeste band.... Her har du fanget dem i et spennende øyeblikk. Det er sånn at når du ser på bildet får du lyst til å stå foran å synge mememememememememetallic hvit ....!
For meg hadde bildet vært enda hottere hvis ikke Aslak eller Kjartan hadde stått bak, fordi da hadde det blitt enda ''renere'' ....Men man kan jo ikke akkkurat be dem om å flytte seg heller ! ! ! !

Hilsen
Linde Gilberg
Andreas S.

Heisann

Bra du ikke avslutta konsert-regla med det forrige, dette synes jeg ble det desidert beste! Det oser så mye energi av dette bildet, at Prepple ikke står alene på scenen gjør ingenting. Kult lys også.

Mvh. Andreas D.
Erik B.

Tusen takk for kommentarer!

Linde: Det var fordi Aslak står bak der jeg vurderte å ikke legge dette ut. Det er lett å fotografere Prepple, ja... Fyren poserer jo alltid! Nå kan det sikkert virke som om jeg bare tok bilder av ham, siden det er det jeg har lagt ut her, men jeg har jo såklart knipsa resten også (med unntak av Atle, som stod for langt unna... Jeg stod i publikum, på Kjartan sin side, og hadde bare med meg 50mm.)

Hilsen Erik.
Linde G.

Du er såååå tilgitt !!!!

Linde
Erik B.

:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu