Amor og Psyche
Bildet inngår i albumet Amor og Psyche -
Utstyr
  • Canon eos 300
  • 19-35
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/4.5
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger762
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_20513} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tove H.
Likte bildet, fin stemning. Vet ikke helt, men kunne kanskje vært kuttet noe nede. At du kuttet ramma på bildet på veggen gjorde seg.
Avsluttet .
Hei,

Syntes bildet gir en litt dyster stemmning, veldig fint bortsett fra litt dårlig klipping, det tekniske har du en del og gå på ennå, men begynner og nærme deg kunstnerisk.
Stå på videre, så kommer det nok en gang.

Mvh
AHL
Audun R.
Bryr meg ikke noe særlig om kuttingen som er gjort her og der. Slik du har plassert deg selv i bildeflaten her, sammen med ansiktsuttrykket, gjør det bildet så stemningsfullt som jeg antar du ville ha det.

Dystert? Tankefullt.

MVH Audun
Roy S.
Du uttrykker mange følelser gjennom denne serien. Bra.
julie s.
tankefullt og fint.
den lille rammebiten til venstre burde kanskje vært kutta bort, men synes det er fint sånn det er nederst.

vi sees! hipp hurra!
Toini B.
Liker både dette bildet og det andre i serien. Passe dystre og utrolig stemningsfulle bilder. Bra med denne type selvportrett:-) Enig med JS i ang den lille rammebiten til venstre

mvh

toini
Hege Helen R.
Bra selvportrett!! fint utsnitt og lys.
Hilsen Hege
caro p.
bilde gjør mæ en smule trist.
ser ut som du har mange tanka,

like stæmninga i bildan dine vældi godt.
nina n.
Dine bilder er veldig teatrialske, som om du forteller dine historier på en scene. Du bruker sterke kontraster og symboler, lyst og mørkt, inn og ute. Snakker om personens relasjoner til miljøet rundt, legter etter kontakt. Dette med ensomhet. Bildet på veggen bak fremstår for meg som et opphyet mål, kanskje noe personen i bildet ønsker eller lengter etter. Dette som vi alle innerst inne vil, høre til et sted, være en del av f.eks et fohold, vennskap, samfunnet, men samtidig vil vi være et enestående individ, en unikt individ, ulikt alle før oss.
Denne dynamikken som alle går gjennom på et eller annet nivå.
Skikkelsen møter ikke beskuerens øyne, vi er ikke konfrontert. Vi er passive tilskuere i et ømt øyeblikk, selv om vi ikke har følelsen av at dette er et øyeblikksbilde. Bildet forteller historier om følelse og rom.

Jeg syns det funger bra. Jeg som deg, liker å fortelle historier ved symbolske fremstillinger. Du tar bilder på samme måte som en maler maler et maleri.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu