Mår på to
Utstyr
  • Canon EOS 1 D mark II
  • EF 300 MM. f 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger768
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205544} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Svein B.
Artig bilde av en nydelig krabat- det kan være mer enn stor nok utfordring bare å få se denne karen. Regner med du har lagt ned endel arbeide for å få dette bildet. Noe våt og pjuskete var den, ser ut som dere får regn på dine trakter. I det store og hele synes jeg bildet blir noe ''snaut'' miljømessig. At måren har stilt seg opp på denne åpne plassen er ok, men den gjør seg jo så godt i ei krokfuru eller liknende. Kanskje litt trang beskjæring i bunnen.

Men du slette tid, det hagler ikke akkurat med bilder av mår i det hele tatt, så et spesielt og spennende bilde blir det mye pga hovedmotivet i seg selv.

Mvh
Svein B
Avsluttet .
Hei Rolf,

Bra bilde, og godt skutt he he!
Litt av en jeger dette. Har sett disse krabatene tatt ørret på 3kg i gytebekkene ved Eikeren. Snart jakt? Ser du har fuglehund.

mvh
Tommy
Jan-Eilert P.
Skriver under på Svein Bekkum sin kommentar!

Imponerende motiv. Veldig gøy å se !

Jeg har kun sett mår en gang !

Jan-Eilert
Jan-Eilert P.
PS: En godt svart/hvit versjon kunne også vært flott

J-EP
Kjartan T.
Litt av en pjuskepels denne karen hadde. Og jeg må legge til at jeg er imponert over motivet, har aldri før sett en mår stå oppreist på denne måten.

Hadde vært spennende å høre litt om bakgrunnen for bildet, dukket den plutselig opp på en foringsplass etter regnvær? Eller er det kanskje et prosjekt du har startet? Uvanlig og bra var det uansett.
ingeborg w.
Her har den stillt seg pent opp for deg. Også morsomt at den er så våt i pelsen. Det er noen lyse flekker på høyre side av dyrets hode, mygg?
Vegard L.
Bra teknisk av en vanskelig modell. Ikke det flotteste miljø, men et severdig og interessant bilde. Flott!.
Mvh Vegard
Roy M.
Der var den endelig Rolf. Bra fanget dette, men jeg må si meg enig i kommentarer i forhold til miljø. Er det denne du har hatt besøk av tidligere?

Hadde selv en måropplevelse i går, med tre mårer som jeg traff ved ei elv klokka 5 på ettermiddagen i kanon lys. De herjet rundt i skogbunnen og når en endelig fant veien ut til meg i elva satte den seg bak meg på 2 meters hold. Skal si det ble fart da jeg snudde meg. Resultat: ingen bilder :-(

Mvh, Roy
Stig B.
Vakkert mårbilde, med interessant positur. Om den har badet eller om det har regnet er ikke godt å si, men dyret er bra håndtert her.

Denne karen er ikke enkel å få has på, men ønsker meg som også Svein B et bilde med litt miljø.

Mvh Stig
Rolf S.
Takk for kommentarene til dere alle.
Bilde er tatt ved foringsplassen like ved her jeg bor.
Jeg hadde Måren som fast gjest i vinter men kun nattes tid.
Jeg håpet jeg skulle få besøk av Måren på lyse sommernetter men jeg har bare sett den en gang og det var bilde fra dette besøket som vises her.
Bilde er forøvrig tatt i mai en regnfull dag kl. 10.00 på formiddagen.
Mvh Rolf
Robin J.
Det tekniske er upåklagelig her. Spennede positur på måren. Enig med de over at mer miljø hadde hevet bildet.
Mvh RJ
Aleksander M.
Veldig bra!
God skarphet og flotte farger.
Et godt artsportrett.

Mvh Aleksander
Jostein G.
Tar av meg hatten her og. Veldig toppers bilde av en våt mår. Skarphet, positur, lys og plassering i bildet...utsnitt...er bra. Får litt følelsen at jeg bare kan legge vekk naturfotograferingen nå... Han Rolf har jo tatt alt som er mulig å ta fra før. he he
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu