Rheinkultur II
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-16 22:49:07
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 mm
  • Brennvidde62mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/180s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • AnnetRhinen i et nøtteskall, eller en klisje om man vil. Rekkverket i nedre del av bildet er med for å understreke at bildet er tatt fra elven.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger327
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205729} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Nina S.

Hei.
Er veldig usikker på hva jeg synes om dette bildet. Teknisk er det uskarpt og det oppleves som rotete , jeg klarer ikke å se hva som er hovedmotivet, slottet eller båten. Men det er kanskje noe annet du ønsker å formidle, litt søvnig feriestemning kanskje?
Mvh Nina
Avsluttet .

Hei Steinulf
Ja det var noe mer severdig dette bildet. Teknisk ikke så bra men jeg liker innholdet i bildet. Elvebåten danner en fin opptakt til slottet som jeg synes må være hovedmotivet. Men det jeg er mest imponert over er hvordan folket dyrker disse bratte skråningene med, det er vel druer el.l. Må være ganske slitsomt å ferdes i skråningen hele dagen, det skal tross alt holdes vedlike både når avlingen høstes og imellom innhøstningene.
En grei reiseskildring som iallefall ga meg noe, og selv sliter jeg teknisk for tiden, men det går vel over:)

mvh arild
Hege J.

Jeg likte å studere dette bildet, som viser et landskap og en kultur forskjellig fra her på berget. Jeg legger merke til åkerlappene i all slags geometriske former oppe i lia. Jeg studerer slottet og forestiller meg tidligere tiders intriger der. ;-) For alt jeg vet kan det skje mye spennende der den dag i dag!? Jeg vier også båten oppmerksomhet med dens spesielle, lange form med den buede ''toppen'', og lurer på hva denne båten frakter. Jeg liker slike studier og grublerier fra reisene du (og andre) har vært på.

Bildet er litt trangt i venstre kant. Rekkverket i front er ikke heldig. Skarpheten virker ikke optimal her. ...men skitt au! Det ødelegger ikke reiseskildringen for meg!

Mvh Hege
Inger Anne Maritsdotter V.

#2 kom seg betrakteleg, for eg syns det er eit fint bilde med mange interessante elementer i seg, derfor syns eg det var litt synd at det blei så uskarpt i #1.
Interessant med den elvelastebåten, og omgivelsane omkring, både med bygningar og natur generelt; det er eit frodig landskap.

Mvh Inger Anne
Roger K.

Hei Steinulf!
Jeg trenger ikke å reise noen steder for å få med seg litt av verden med å følge med på dine bilder. Ingenting å si på hvordan du har plassert elementene i bildeflaten. Bilde heller kanskje litt over på dokumentar for min del. Ser nesten ut som potetland oppe i lia, men er nok ikke det. Under opptak blir de stående med baken ut mot elva i så fall. Litt imponert over hvordan de klorer seg fast med sine jordbruksvarer i kanskje ulendt terreng. Båten skaper en fin bunn i bilde og ser da svært så lastet ut. Ikke mye som stikker over vannet der. Kirken i høyre bildekant kunne kanskje vært en liten tanke lengre inn i bilde, men småpirk. Bilde sliter litt på skarpheten.

Mvh RK
Espen A. I.

Det er pent, men det lider jo av det tekniske som i dette tilfellet er for svakt. Uskarpt og farvestikket er ikke til å unngå.

mvh Espen
Inger-Lise S.

Et fint motiv,dette. Det tekniske er nevnt. Jeg syns v#2 ble best, både teknisk og fargemessig. Og flott er det at du deler slike motiv med oss:-)
Artig å få se fra ukjente steder!

Inger-Lise
ingeborg w.

Jeg har vært der nede jeg og det er omtrent sånn jeg husker det. Lange båter på elven og vinmarker tett i tett og i lange baner. Et paradis for vinelskere, for meg som var liten da og drekker øl nå er det ganske uinteressant. Du har fått fram essensen fra stedet og det er det viktigste. Men skarpheten, Steinulf? Kortere lukkertid eller stativ? Du kan da bedre du, synes jeg da.
ingeborg w.

Jeg tok meg i det, står du på en båt og bruker stativ er det vel ikke noe hjelp i. Men kortere lukkertid da?
Steinulf L.

Takk for kommentarer. Litt kortere lukkertid hadde nok gjort susen. Det ser jeg også på andre bilder som også ble tatt fra båten i bevegelse.

Det var mye god vin der,ja:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu