Wonder - Land ?
Sees livet virkelig som så fargerikt og vakkert blant innbyggerne som det turistene ser rundt omkring i det nedtaggede, nedslitte Christiania? Vel, mange av taggingene var vakre de, men...
Bildet inngår i albumet København og Christiania - 11 - 14 august 2006.
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205778} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lars-Anders M.

Her var det mye rot både av sykler og farger. Jeg syns du bør la fargerne bli mer mettede. Da tror jeg skulle like det. Ok.
Nikolai E.

Det er (minst) 3 nivåer å kommentere dine bilder på,
først det reint fotografiske (komposisjon, farger/kontrast, fokus/skarphet, osv),
så en analyse av bildets innhold/budskap, hva det oppfattes kan formidle,
og så en analyse av de føringene du gir med tittel og kommenta til tolkning av bildet. I alle dine bilder som jeg har sett her på Galleriet er det rikelig med elementer å gripe fatt i.

Dette bildet er intet unntak, tvert imot! Jeg synes det både er meget bra fotografisk, og spennende tolkningsmessig. Komposisjonen sitter bra, farger og kontrast likeså. Jeg ville ikke øket fargemetningen for å beholde et viss dokumentarisk preg over bildet.

Tittelen spiller jo på plakaten, stiller spørsmål, eller kanskje er det litt nysjerrighet fra deg? :) I teksten/kommentaren synes jeg å merke en nærmest journalistisk holdning. Synes du formidler spørsmålet på en fortreffelig måte med dette bildet. Det konstentrerer seg om 3 elementer, plakanten, taggingene og ''sykkelparkeringen''. Hva er ''Wonderland'' i dette tilsynelatende kaoset?
Anne-Lise S.

Hei Nikolai!

Du treffer temmelig så bra når du skriver om 3 nivåer å tolke bildene mine på. Så godt som alltid er mine bilder en avspeiling av min egen indre stemning når jeg tar bildene. Denne kommer på bakgrunn av eget liv, egne erfaringer, undring, nysgjerrighet + lukter, mennesker, det jeg ser rundt meg der jeg er. Bildene mine er veldig ærlige, og de blottlegger mye av mitt indre, som er der, når jeg tar hvert bilde! Samtidig tenker jeg også over komp. osv, om enn jeg ikke helt kan alt det der. Jeg kan den tredelinga, men er fortsatt også noe usikker på den. Prøver å lære meg hvordan elementer skal plasseres ift hverandre i den, og lærer etterhvert.

Fargene har jeg faktisk valgt å dra litt ned i dette bildet. Synes likevel de er temmelig sterke, men de var nesten så de svei i øynene. Mennesker i rus ser jo alt mye sterkere enn andre, og de synes det er vakkert med sterke og kraftige farger. Det var farger og tagging omtrent overalt i Fristaden...

Tolkningen din av bildetittelen er interessant. Jeg har tenkt på mye ift den. Husk at Wonder kan bety både undring og under (som i ''et under'')...

Anne-Lise
Anne-Lise S.

Lars-Anders: Nå vet du hvorfor fargene er valgt som de er...

A-L
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu