Pusherstreet
Christiania - Pusherstreet - I ca. 40 min. ble jeg sittende og se rundt meg, på folk, høre lyder, se farger... 3 ganger gikk 3 ulike grupper patruljerende potitifolk forbi. Like bortenfor satt en 14-åring og tok seg ei pils, sammen med mer hardt belasta mennesker... Politiet gikk rett forbi ham. Hva er dette for en verden i verden?
Bildet inngår i albumet København og Christiania - 11 - 14 august 2006.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-20 10:13:38
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-08-20 10:15:33
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger231
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anne-Lise S.

Tok 5-6 bilder akkurat her i Pusherstreet. Med en gang dette bildet var tatt (mitt siste akkurat her) fikk jeg beskjed om at det var forbudt å ta bilder av salgsbodene etc. Det hadde jeg dog ikke gjort, for det tok jeg ikke sjansen på...

A-L
Nikolai E.

Tja.. på sett og vis hører ikke politifolkene hjemme i et slikt bilde.. det blir mer et journalistbilde enn et gatefotografi. Bildet er hverken fugl eller fisk.

Ellers ganske interessant kommentar fra deg, Anne-Lise. Salgsboder... er det bodene til pusherne du mener? Unødvendig å si kanskje, jeg har aldri vært i Christianian, så jeg spør kanskje dumt :)
Anne-Lise S.

Ja, kanskje det mer er et pressebilde dette? Jeg vet ikke helt jeg? Jeg tenkte bare at det jo er tatt av livet i ei gate..., et spesielt sted. Kanskje jeg bør sette det innunder en annen kategori da?

Ja, det er salgsboder jeg mener. Der var det salg av utstyr til hasj etc, og det var også salg av dette stoffet der. Bl.a. med ulike smaker som f.eks. eple, pære etc. Ganske sprøtt for utenforstående å se....

Politiet patruljerte gjennom, og var godt synlige. Det hang et stort banner over gata der det sto at innbyggerne måtte passe på eiendelene sine når svinene kom...

Anne-Lise
Nikolai E.

For tiden er jeg blitt veldig opptatt av Gatefotografiet, og hva det det egentlig er. Ref innlegg på diskusjonssiden. Et av krieteriene er at det er tatt i ''det avgjørende øyeblikket''. Se også www.in-public.com ''Street Photography is about seeing and reacting, almost by-passing thought altogether.'' Kanskje bildet likevel kan karateriseres som gatafotografi, jeg bare spør :)

Det er likevel ikke poentet mitt. Bildet gir meg ingen spesiell ''stemning''. Her er likevel tendens til noe interessant som kan fange oppmerksomheten. Hvis du ser i åpningen der politifolkene passerer. Der titter det fram et hode. Et bilde i bildet.

OK.. bildet er ikke så værst likevel... :)
Anne-Lise S.

He, he. Personen i døra til høyre i bildet stakk hodet ut flere ganger og kikket seg rundt, og da politiet kom gående, forsvant han inn, eller snudde seg og sa noe til noen som bafant seg inne i bygningen før han stakk hodet frem igjen. Om du klarer å se nøye på ansiktet hans, så kanskje du ser noe der? Kikk også på personen til venstre for politiet. Hva gjør han/hvor ser han?

Skal ta en kikk på lenka di! Er litt usikker på betegnelsen ''gatefotografi'', og hva som ligger i ordet. Greit å legge bilder inn under riktig kategori! Takk for tipset!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu