Fargerikt felleskap
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206662} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kristel S.

Hei Steinulf.
Svært iøynefallende dette her, med de flotte, friske fargene!
Jeg pleier å være saktens enig med utsagnet ditt her, ''ja til et fargerikt fellesskap'', men.... Er det i hengekøya dette fellesskapet foregår?
Kjekt å få se den litt på nært hold, den hadde en ganske merkelig kropp. Jeg blir i grunnen ikke mindre nølende til ditt utsagn av å studere den ;).
Tror du kanskje har skarpet litt mye, og skyggen til kroppen synes jeg forstyrret - men det betyr lite for min del, når jeg likevel trekker på smilebåndet av bildet.
Mvh Kristel
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Med denne fargerike bakgrunnen er det nesten synd at vevkjerringa? ikke har en fargerik meksikaner hatt på. Morsomt, men er redd for at bakgrunnen spiser opp litt av edderkoppen, for å si det sånn....

MvH, Johann
John-Tore G.

Dette må da sies å være svært originalt. Får litt frysninger av slike, men det tåler jeg. Morsomt og vilt bilde. Tror ikke det hadde gjort noe om avstanden hadde vært litt lengre. Litt trangt..Men morsomt uansett da:-)
Mvh John-Tore
Espen A. I.

Oj! Eksplosjon av pene farver. Vakkert, men litt uskarpt.

mvh Espen
Inger Anne Maritsdotter V.

Smiler, en passende tittel til et flott bilde!
Inger-Lise S.

Annerledes og flott. Fargene spruter glede her :-) Det må da være en høyhest? Den skulle vært litt mørkere mot bakgrunnen,syns jeg. Ypperlig tittel :-)

Inger-Lise
Ellen Therese R.

Hei Steinulf!

Originalt bilde. Fanget straks min oppmerksomhet først og fremst på grunn av komposisjonen og fargene. Men kroppstillingen på edderkoppen virket litt merkelig - har du snudd bildet opp-ned? Og hadde foretrukket ørlittegranne mer luft nederst.

Hilsen Ellen
Steinulf L.

Takk for kommentarer. Edderkoppen henger oppned i markisen. Jeg har ikke snudd bildet.:-)
willy m.

Heisann:) fargerikt og flott bilde,men veveren forsvinner litt i bakgrunnen...ville også hatt litt mer luft rundt den.. jeg synes også forøvrig at bildet hadde fint stått seg uten vevkjerringen også jeg da;)..men da klonet vekk den mørke flekken oppe til høyre..
mvh willy
Kjell Sigurd S.

Farger og komp er bra men jeg savner litt skarphet på edderkoppen.

Kjell S
Odd Tore S.

Spenstige farger på hengekøya di. Den har gjort seg på flere bilder allerede.
Litt trist at du henviser veverkjerringa til undersiden, det er da mer kos med slike på kroppen og i ansiktet når man slapper av likevel?
Artig motiv og setting for veverkjerringa, litt mer dybdeskarphet hadde gjort seg, du hadde vunnet en blenderåpning med ISO 200!
Og D200 fungerer fortsatt fortreffelig?
Canon svarte ikke på denne utfordringen nå heller. Jeg har forresten også Micro Nikkor 55 mm m mellomring for 2:1, men uten AF og med NO! i anvendbarhetstabellen. Trist, for det var et skarpt og godt objektiv.
Odd Tore
Avsluttet .

En bild där spindeln förtar sig en vandring över regnbågen. Jag har verkligen svårt för spindlar, men tack vare din färgglada bild försvinner obehaget sin kos!
Väl komponerat, glatt och humoristiskt!
Mvh
Elisabeth
Stine J.

Fargesprakende og samtidig ekkelt.. Liker ikke de der krypene. :) Originalt og vilt.

mvh Stine
Anne-Lise S.

Denne så ganske halvtam ut, spør du meg. Knallfarger. Veldig klare og fine. Bildet er dog noe ute av fokus; udyret. Ser nesten ut som et flagg jeg så hengende ut av et vindu i Gay-strøket i London...

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu