Et gyllent øyeblikk i en tidlig morgenstund.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206893} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
stian g.

Det første som stjeler oppmerksomheten min fra dette ellers så vakre landskapet er personen i rosa. Etter min mening ville bildet bli mye bedre uten denne. Men ellers er bildet utrolig fint:)
Anne E.

jeg er enig i at personen i rosa stjeler svært mye oppmerksomhet i dette bildet. Skulle gjerne sett det samme bilde uten personen..
ellers nydelig fanget.
Jan Erik B.

Dette kunne vært et meget vakkert naturbilde som har det meste. Personen i rosa er en sterkt kontrast til det harmoniske landskapet og naturfargene rundt. Desverre syntes jeg dette ødelegger bildet.
Odd E. k.

Hei Bjørn!

Et flott bilde igjen, der fjellene med det lave tåkeflaket gir stemning og liv. Flott rolig vann med sivaks i venstre del, sammen med de brunaltige steinene og vegitasjonen gir en fin harmoni. Muligens er fjellene noe uskarte samt at damen i rosa passer dårlig inn. Flott stemningsbilde i allefall.

Mvh

Odd E.
Bente K.

Dette var et fantastisk syn. Jeg kunne nok også tenkt meg en annen farge enn rosa på personen, men ellers var dette et sjeldent vakkert landskpsbilde tatt i en fin vinkel.
mvh Bente
Bjorn F.

Hei på dere og takk for komentarene.
Tidlig på morran , kikket ut av vinduet , det synet åpenbarte seg ,ikke mye tid og gjøre det på, hvem tenker på klær og farger i en sådan stund. Her måtte det bare handles og det fort, rosa genser eller ikke . Er enig med dere att den stikker seg vel mye ut, men gjort er gjort.
Hilsen Bjørn.
ingeborg w.

Stemningsfull morgen du har fanget. Idyllisk landskap, tåke og sol gjør seg som regel godt. Jeg ville kuttet vekk en cm nede.
Inge S.

Hei.
Et flott motiv Bjørn med fine tåkedotter. Travelt eller ei Bjørn, her
må man tenke på komposisjon og horisonten og farger før
man fyrer løs:-)
Det er bra dette Bjlørn:-)

Mvh Inge
Kjell Morten K.

Hei.
Et utrolig flott landskapsbilde. Her er jeg enig med de foregående. Men, at personen i rosa er så forstyrrende, den oppfatningen deler jeg ikke helt. Så jeg tenker : Etter som du har valgt å ikke klone bort ham / henne så er kanskje tittelen myntet på denne personen ? Det går i hvert fall an å se det slik. Dessuten, er vi ikke litt konservative når det gjelder landskapsbilder ? Kan ikke et menneske, selv i rosa genser, være en del av landskapet ? Min vurdering er at det ''frisker opp'' motivet.
Det er i hvert fall mulig å tenke sånn, og jeg syns at Bjørn, dårlig tid eller ikke, kan si seg svært fornøyd med dette fotoet.
Vennlig hilsen
Kjell
Erik J.

Nydelig natur, drømmer meg litt bort når jeg ser på det.
Mvh Erik
Jan Ove H.

Vakkert bilde
Vi bor i et vakkert land
Et takknemelig land å bo for en fotograf.
Mvh
Jan Ove
Bjorn F.

Hei Ingeborg,inge, Kjell Morten,Erik og Jan , takk for hyggelige tilbakemeldinger. Så fint att dere likte bildet.
Hilsen Bjørn.
Arve Herman T.

Bildet er et kjempfint landskapsbilde. Men jeg ville ha jaget vekk den personen i Rosa. Den rosa personen blir som en ledning i en ellers urørt natur. Jeg er sikker på at om den rosa panteren ble jaget vekk så ville bildet ditt hvert knallbra ikke bare kjempefint.... :-)

Men ellers er det ikke mye annet å si at det var rett og slett herlig steming og lys og fint utsnitt. Du vet jo hvor dette er så ta noen turer til dit og ikke la den rosa panteren spolere dine bilder...

vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu