Fanta i badekaret
Her har jeg lekt litt i badekaret. Farget vannet blått og helte like gjerne litt fanta oppi der for å få kule fargespill.
Lyset et fra spotterene i taket og blitsen fra kameraet.
Jeg er veldig fornøyd med dette bildet!
Bildet inngår i albumet Dråper/Vann -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207160} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tore Arnt N.

Hei!dette bide her var fantastisk bra,synes du kan være fornøyd her ja,tøft:-)kan jeg spørre hva slags kamera du har brukt her?mvh.
Mandy Christin P.

Jeg har brukt et Nikon D50 kamera.

Tusen takk for hyggelig kommentar forresten :)

-Mandy-
Helge J.

Et utrolig flott bilde. Likte den varme Fantafargen mot det kalde ''badevannet''. Toppen av strålen kan minne om flammer mens bunnen kan minne om glass. Vedlig bra. Kan jeg spørre hva du brukte for å farge hele badekaret med blåfarge?
Mandy Christin P.

Helge: jeg kan godt fortelle deg det, men du kommer nok til å le.
Jeg fikk ideen sånn helt uten videre. Jeg hadde tenkt å bruke konditorfarge men det hadde jeg ikke. Så da slang jeg meg i malerskrinet mitt og fant frem aquarell-fargene mine og plukket ut den blå. Satt med den i vann og skrubbet ut fargen med en pensel en goood stund, helt til jeg var fornøyd.
Jeg råder nok ikke andre til å gjøre det samme. For det var veldig mye slit for noen få bilder, men jeg måtte bare leke med idèen når jeg først fikk den :P

Ellers, takk for kommentaren :)

-Mandy-
Monica F.

Hehe, jeg måtte le når du forteller hvordan du har fått til dette - men en god idè var det jo :-) Jeg forstår deg så godt, for når man har fått idèen må den bare gjennomføres, med eller uten konditorfarge... Synes dette var godt kommet på, men hørtes ut som myyye arbeid da.. Håper du fikk alt vekk etterpå :-)
Uansett - dette bildet synes jeg du skal være skikkelig stolt av!!!! Ble utrolig flott fargespill!! Helt enig med HJ ang flamme og glass. Dette var et sikkelig kreativt og flott innslag i ''dråpeverden'' - kjempebra jobba :-)
Mvh Monica
Hans Henrik F.

Dette var stilig! Flotte farger som står godt til hverandre. Fokus og lys er også helt riktig. Godt gjennomført!
Martin O.

Artig bildet det der liker fargene , passer til høstutstillingen? :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu