Stirling Station 2
Utstyr
  • Minolta dynax 5d
  • Minolta AF DT 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger307
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207173} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tomm H.
Det er ikke noe i veien med motivet. Men bakgrunnen er rotete. Og det blir ille når du har skarphet i hele bildeflaten. Bytt kameravinkel for å få mer rolig bakgrunn eller skyt med mindre dybdeskarphet for å blurre bakgrunnen.
Amund Blix A.
Hvorfor legge ut to nærmest identiske bilder som to selvstendige opptak? Her kunne du ha brukt ''legg til ny versjon'' på det ene istedet...

Bildet er etter min mening temmelig uinteressant, altfor rotete bakgrunn(du burde ha brukt en større blender) og selv om du oppfattet situasjonen som artig, synes jeg du ikke klarer å formidle dette i bildet, jeg får rett og slett et inntrykk av et temmelig umotivert feriesnapshot som ikke engasjerer meg...


Mvh

Amund
Tomm H.
Amund - Legg til ny versjon er vel strengt tatt ny versjon av samme bilde. Men det er mulig det er samme bildet der personen i bakgrunnen er klonet vekk og det er flyttet litt på armer og ben. I så fall meget god PS-kompetanse.
Amund Blix A.
Tomm, ''ny versjon''-funksjonen kan vel godt brukes til å vise tilnærming til et motiv også...?
Avsluttet .
Jeg synes bildet er ganske morsomt - og det er bare fint å få se detaljene i bakgrunnen. Det forteller mer om miljøet rundt ''spilloppmakeren'' i forgrunnen.
Tomm H.
Amund Du har nok rett. Det står samme bilde/motiv. Sånn sett bør kanskje Stirling Station 3 legges inn som en ny versjon.

Arild - Hvis poenget var å få med seg miljøet så hadde nok breddeformat og opptak litt lengre unna gjort susen. Når faller bildet mellom to stoler i mine øyne.
Steinulf L.
Jeg synes den diskusjonen som ruller her nok hører hjemme på diskusjonssidene. Bildet gir meg ikke noe,utover at det er et hyggelig ferieminne. Tomm H's første kommentar sier i grunnen det meste.
Dag T.
Enig med Amund angående bildet slik det er her. Hvis miljøet rundt var interessant så burde du nok ha tatt det i breddeformat. Eller så kunne du gått nærmere og brukt større blenderåpning, så bakgrunnen ble visket bedre ut.
Ståle E.
Fantastisk. Dette bildet trenger ikke komposisjon eller rolig bakgrunn for å holde seg flytende...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu