Guitarplayin´
Utstyr
  • nikon d70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetconte crayon filter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207313} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hege J.

Hei Linde!

Bildet er godt oppbygd med gjentagende, diagonale linjer i form av gitarhalsene. Personen til venstre ser ut til å konsentrere seg, mens han til høyre nyter spilleopplevelsen mer.

Det er morro å teste ut effekter. Synes du har klart deg greit her, men jeg er på svært tynn is... Fint at du tør å legge ut eksperimenter som dette. Jeg er spent på å lese og lære av kommentarene du får. :-)
Litt blasse toner. Tror på en rendyrking av det svart-hvite.
Synd med kutting av foten.

Mvh Hege
Linde G.

Hei Hege
Og takk skal du ha for vel fundert kommentar. Det er alltid så hyggelig. Moro å prøve seg med litt ekspermienter innimellom. Ellers kommer man seg liksom ikke videre. Om man alltid lykkes, se det er en annen sak.
Hilsen
Linde Gilberg
Geir F.

Det er spennende at du prøver ut effekter. Selvfølgelig lykkes man ikke hver gang, men sakte men sikkert ser man utviklingen. Oppdager grep som funker og kombinerer det med andre grep tidligere som også har funket. Sakte men sikkert bygger man opp sin egen stil.

Synes du har lykkes brukbart her men som Hege nevner er bildet noe blast. Dette fikser du imidlertid greit med noe mer kontrast. Kappingen nede til venstre ser ut som et uhell. Hvis du ikke har noe mer å gå på kapper fu bare tilsvarende til høyre også så ser det ihvertfall planlagt ut.

Det er spennende å følge bildene dine. Alt fra det ''vanlige'' til heidundrende eksperimentelle. Sånt liker vi!

-geir f-

Andreas S.

Hællæ

Dette filteret har ikke jeg sett før, så jeg likte det veldig! Synes du får frem de to som spiller i sin ''rette setting''. Morsomt med alle de ulike bildene du viser fram. God helg!

Mvh. Andreas D.

Arve Herman T.

Hei der Linde....

Kult rett og slett. Der så herlig å se at du ikke låser deg fast i en type motiver men strekker deg over flere områder. Dette var et herlig filter som jeg heller aldri har sett tidligere. Nå skal det sies at jeg har da ikke sett alt her i livet hehehe.

Men det var et kjempre tøft og herlig bilde.

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen

PS: Liker tegningene som kommer frem på dette bildet..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu