Vill Ulv
Bildet er tatt på en foringsplass i Finland
Utstyr
  • Canon EOS 1 D mark II
  • EF 300 MM. f 2,8 + 1,4X converter
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger963
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207410} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Robin J.
Ser ut til å være fra ''Dødens Dal''?. Bra bilde av dette skye dyret. Bra skarphet og fine farger. Ser ut som pelsen har vært utsatt for regn? Tidlig morgen kanskje?
Mvh RJ
Vegard L.
Bra dette Rolf. Velkomponert, skarpt og med fint miljø. Det måtte være spennende å ta dette bildet.
Mvh Vegard
Kjartan T.
Fint å se at du fikk oppleve disse dyrene på din tur til Finnland, jeg fikk dessverre ikke muligheten til tross for 7 netter i kamuflasjene (de som tror det er enkelt kan rykke og reise).

Liker bildet godt, fint miljø og et dyr som virker veldig forsiktig. Slik er vel ulven, og den har jo grunn til å gå litt stille i skogen.
Rune H.
Flott komponert bildet. Liker hvordan ulven er plassert i ''det gylne snitt'', og følger fotografiske ''regler'' om at ulvens blikk skal lede innover og ikke utover i bildet. Jeg liker også at ikke bakgrunnen er helt uskarp, det forteller meg litt om hvor ulven er lokalisert. De hvite blomstene forstyrrer kanskje litt.

Synes forøvrig det ser ut som om ulven er litt skadet i høyre bakben???
Nils B.
Dette fortjener du. Opplevelsen i seg selv overgår nok mye av det du har fått festa til brikka di. Bildet viser nok ulven slik som vi hører om, varsom, og på vakt. At dette bildet er tatt på en foringsplass senker IKKE opplevelsen og bildets flotte miljø. Myrullen i bakkant kan du jo ikke klippe før ulven kommer så de hører med. Flott å se at du lykkes.
mvh Nils
Espen A. I.
Et spennende bilde, som står i stor kontrast mot hva jeg fotograferer i hverdagen, sikkert en spennende og adrenalinfylt opplevelse.

mvh Espen
Svein B.
Flott bilde av en sagnomsust kar, fint uttrykk mht kroppsholdning og ansiktsuttrykket på ulven. Ellers er dette omgivelser vi er vant til fra de Finske rovdyrbildene- svært kledelige for dyrene det gjelder.

Mvh
Svein B
Stig B.
Nydelige miljø for denne teknisk meget bra ulven. Sier meg helt enig med initialbror SB om dette bildet.

Mvh Stig
Jan-Eilert P.
Sikkert en stor opplevelse.

Dette gjør absolutt ikke lysten til å dra på ''rovviltjakt'' noe mindre.

Sier som Kjartan: Den har god grunn til å gå stille i skogen :-)

J-EP
Aleksander M.
Kjempebilde av vill ulv.
Du er ganske nærme ulven selv om du har brukt 300 mm m/1.4 converter går jeg ut fra. Det må ha vært en veldig stor opplevelse!!! Drømmer om det selv.
Bra skarphet, og flott miljø. Som Svein Bekkum sa har vi sett disse omgivelsene mange ganger, men de er veldig flotte. Flott kropsstilling på dyret.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu