- Sommarnatt -
Dette bildet er tatt same kvelden som Sommarkveld ved Vojen I og II. Ein vakker kveld der varmen, stilla og den rolege sjøen gjorde det vanskeleg å gå heim . Det vart ikkje skikkeleg mørkt, pga lite skyer. Sommarstilla med litt fugleskrik, lukta av sjø og sommarblomar, enkelte svake bølgeslag mot stranda bak prega Vojen denne kvelden. Slike kveldar kan ein lada batteria og bare nyta idyllen. Dei lyse partia på sjøen bak er svaner og det er Obrestad fyr som lyser.
Bildet inngår i albumet -Vojen ein vakkert stad ved sjøen- -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-28 09:54:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-08-28 10:04:13
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/6s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • AnnetStativ og fjernutløsar
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207492} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Truls L.

Flott bilde med fin stemning. Likte at du har tatt med steinen i forgrunnen. Den er med på å skape en fin dybde i bildet.

Mvh Truls
Ivar B.

Hei! Synes du har fått til en fin stemning her Tone. Og du formidler i bildet også noe av det du beskriver i ord, og da har du jo kommet langt. Bildet er enkelt oppbygd, rolig og med få elemeneter som forsterker opplevelsen av ro og stillhet. Steinen i forgrunnen danner en trekant mot landet som stikker ut på høyre og venstre side og skaper en god dybde i bildet. Mvh Ivar.
Avsluttet .

Hei Tone
Himmel og hav går nesten i et her. Flott blåfarve som gror himmel og hav sammen så det nesten er vanskelig å se horisont-linjen.

Flott, det likte jeg. Videre er komposisjonen meget bra. Steinen i forgrunnen bidrar mye til bildet. En kan se hvor mektig, stort dette er. Tungene på hver side fungerer også bra.

Lekkert Tone, ingenting å sette fingeren på her nei:)

mvh arild
Inger Anne Maritsdotter V.

Det må ha vore ein sann nytelse å sitte der:-)

Eg hadde nokre slike opplevingar seine kveldar i sommar, detgir balsam for sjela:-)

bildet ditt er harmonisk, vakkert og stemningsfullt, og er bra eksponert.

mvh Inger Anne
Thomas K.

Bildet er flott, det gir meg en indre ro. Kan nesten lukte hvor friskt det er. Fine blåtoner.

Mvh Thomas
ingebjørg fyrileiv g.

Nydelig bilde med en herlig kveldsstemning. Blåtonen er behagelige å se på, de gir en god ro i bildet. Når det gjelder koposisjonen, så tror jeg at jeg ville ha kutta bort steinen i nedre del. Jeg føler at den er litt feil plasser og at den konkurrerer om oppmerksomhet med fyret. Når det gjelder utsnittet, hadde også bildet fungert uten noen deler av land. -Bare hav, himmel og steiner. Det tror jeg hadde vært vakkert. -Det også.

Ha en god kveld!
-hilsen ingebjørg
Hege J.

Hei Tone!

Blått og vakkert bilde tatt ved vårt kjære Vojen. :-)

Bildet balanserer godt og er rent og delikat. Det eneste som forstyrrer roen litt i mine øyne, er steinen i front. Ellers legger jeg merke til den glidende overgangen mellom himmel og hav, hvor det er vanskelig å skille hvor horisonten går, og det synes jeg ble fint.
Bra jobba!

Mvh Hege
Espen A. I.

Absolutt mykt og vakkert, akkurat min stil, men litt lite interessante objekter.

mvh Espen
Ole E.

Nydelig steming, synes det fungerer veldig bra med så få elementer. Steinen i forgrunnen tilfører ikke bildet noe, og trekker oppmerksomhet.
Tone A.

Takk for kommentarar og gode råd. Nå har eg lagt inn versjonar utan steinen i forgrunnen.
:) Tone
Odd Tore S.

Meget enkelt og stemningsfullt.
v3 uten stein for meg, liker inntrykket at det hele svever i en blå uendelighet. Vanligvis liver skyer opp et bilde, men her kunne de gjerne vært tonet ned, slik at følelsen av blå uendelighet ble enda sterkere.
Odd Tore
Fred S.

Velger meg noe blått; synes dette ble fredsommelig og vakkert, med fin, mettet sommerstemning. Ser også at du har en versjon der steinen i kanten nede er kuttet bort, synes det er en god ide. Tipper at alle jærbuer må være en gjeng med lyriske romantikere, en kan ikke bli annet når en bosatt et sted der et uendelig hav blir så til de grader tilstedeværende.

vh fred
Bjorn F.

Hei på deg. Du har mange flotte naturbilder og dette er ikke noe unntak. Dette er et fryd for øyet og sjelen. Meget velkomponert med fine blåtoner.
Hilsen Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu