Afrika
Bildet inngår i albumet Afrika - Bilder fra fototur til Afrika
http://www.visuello.no/?page_id=19
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 24-105 f/4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger517
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207624} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jan Erik B.

Utrolig vakkert og stemningsfullt bilde! Kjempefint!
Men, det hadde helt sikker vært enda bedre hvis det hadde vært litt større.
Odd E. k.

Hei Oda!

Et meget flott motiv de har fanget her. Henger meg på det Jan Erik kommenterer. Vakkert motiv!

Mvh

Odd E.
ingebjørg fyrileiv g.

Utrolig flott lys og sterke kontraster. Men det blir nok etter hvert litt for gjengrodd i bunnen og jeg savner noe detaljer der. Utbrent himmel trekker også litt oppmerksomhet. Det er flott en stund.

vh ingebjørg
Kai Frode G.

Bildet blir litt for lite til at jeg greier å vurdere det skikkelig, men de lysstrålene var utrolig flotte. Jeg sliter litt med kameravinkelen din, og savner at du har med bakken i bildet. Likeledes kan du kanskje kutte litt i toppen, da er du kvitt noe av utbrentheten. Jeg kan like bildet, men det bærer litt preg av en hastverkskomposisjon.
Oda H.

Jepp - blei litt beskjeden størrelse på bildet.. Motivet fortjener størrelse! Men det kan lett fiksast på - verre er det med dei utbrente partia, dei er og forblir utbrente uansett om eg vil eller ikkje. Synest ikkje at det gjer noko at dei mørke partia er gjengrodde - det gir ein fin grafisk effekt. Og når det gjelder kommentaren om hastverkskomposisjon, så har kritikeren heilt rett! Vart tatt under fart i bil, i det heile tatt bra eg fekk med heile treet:)

Oda
Åsmund I.

Blir litt vanskelig å vurdere når det er så lite, men kan si noe i alle fall. Liker himmelen og treet som strekker seg mot den godt. Har ikke noe problem med de utbrente partiene, Ser ikke at de trekker oppmerksomheten i feil retning. Hastverkskomposisjonen er jeg enig i, utover det må man nesten se en større versjon for å kunne si noe mer ;) Stemningsfullt er det i alle fall.

Mvh Åsmund
Céline F.

Utrolig flott! Det representerer saa bra Afrika synes jeg! Litt liten ja, men ganske spesiell stemning! Jeg liker farvene og lyset, og synes det er en god balanse mellom lys og moorke farver!
Céline.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu