Ut av tåka
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-30 22:02:11
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D50
  • Tamron 55x200 DiII
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Fred S.
Tre giganter på vei inn; i alle fall ikke hverdagskost i granskauen her oppe i namdalen... Selv hadde jeg falt for fristelsen til å heve kontrasten en del, men egentlig tror jeg det er en dårlig ide: Slik bildet framstår har det en fine dose mystikk over seg. Ellers kanskje unødvendig å si at plasseringen av den største båten er optimal.

vh fred
Vigdis F.
Kjenner farten, tror nesten de kappkjører. Tåken gjør at bildet får noe trolsk over seg, båtene virker nesten litt truende. Veldig bra!
mvh Vigdis
Steinulf L.
Uvanlig bildet som får sitt særpreg pga. tåken. Likte dette.
Kai Frode G.
Veldig bra. Ikke så mye mer å si. Fergen lengst bak er prikken over i'en.
Stig Børre E.
Takk for hyggelige kommentarer!

StigB
jarle p.
Veldig bra sbe.

Liker kompen å mystikken over dette.
Fergen bak synes jeg også er prikken over ien.

-jp-
Tone A.
Eit spesielt tåkebilde kor tåka er så tjukk bak, at det mest ser ut som om dei kjem utfrå eit kjempeteppe. Flott fanga motiv kor båtane har ulike plasseringar, pga sjøspøyten på den fremste båten ser det mest ut som om dei kappkjører. Retninga på båtane er rett mot fotografen, det ser mest ut som om dei kjører rett mot ein. Med båtane i ulike plasseringar får bildet litt dybde. Flott fanga motiv med fine blåtonar og kor tåka gir bildet ein flott effekt.
:) Tone
Geir F.
Heisann.
Må bare slutte meg til det meste som er sagt over her. Virker nesten mytisk der disse monstrene bryter tåka og siger mot oss.
-geir f-
Odd Tore S.
Båtene har plassert seg fint i bildeflaten, dvs. du har valgt det rette øyeblikk her.
Bra at du fikk med den lengst tilbake, øker dybdefølelsen vesentlig. Jeg har bare sett to sammen. Lyset understreker avstand og dybde.
Odd Tore
Stig Børre E.
Takk Tone, Geir og Odd Tore for hyggelige kommentarer.

StigB
Hege J.
Hei Stig Børre!

Se her kommer gigantene inn etter tur, ja. Dette kan umulig være hverdagskost. Det virker litt overveldende, i positiv forstand.
Båtene er fint plassert i forhold til hverandre. Tåka gir bildet en ekstra dimensjon.
Bra!

Mvh Hege
Øyvind A.
Ganske stilig, fin innbyrdes plassering, fin dybde. Og tåka er selvfølgelig avgjørende. Min umiddelbare reaksjon er at du kunne utfordre flaten mer, ved å beskjære litt nede.
mvh
Ø.
Stig Børre E.
Takk for nye kommentarer og takk for friskt tips - jeg hadde tenkt på beskjæring i topp, men syns forslaget om å beskjære i bunn funket veldig bra.

StigB
Hans Jacob H.
Av en eller annen grunn tenker jeg på de tre bukkene Bruse som skulle til seters og gjøre seg fete, når jeg ser dette bildet.
Vel, nå er det ikke bukker, men båter her. Ikke skal de til seters heller, men kanskje over dammen for å gjøre passasjerene fete. På øl og sprit og billig eu-flesk...

Likte båtene som kommer ut fra intet, og plasseringen i bildeflaten er helt flott. Likeså den innbyrdes størrelsen mellom dem. Bra!
:)
Stig Børre E.
Takk for hyggelig kommentar HJ.
Morsom sammenligning du dra her :-)
Dette er på hjemturen - laber stemning, lugarene oser av gammelt fyll
og bondeanger...

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu