Flukt
Er det noen som kan tenke seg å si hva de synes om dette bildet?
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 75-300 IS
  • Brennvidde185mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/15s
  • FilmtypeRAW, ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger373
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208190} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hans Jacob H.
Er definitivt ikke noen fuglebilde-ekspert jeg, men synes ikke dette ble så verst fluktbilde. Hodet er tydelig og vingene er i fin og fotogen posisjon, og det er bra. Bakgrunnen er vel ikke veldig spennende, og det store lyse feltet oppe til venstre kunne du kanskje dempet litt, likeledes feltet rett bak høyre vinge. Ellers hadde det vel gjort seg med noen små solstråler av kveldssol akkurat på fuglen, men men, ikke alltid alt klaffer :)
Oddvar T.
Takk HJ, for at du tok deg tid til å si hva du synes!
Bildet er egentlig mislykket, i forhold til intensjonen. Jeg var ute og tok fuglebilder i kveldssol med korte lukkertider for å fryse bevegelser. Her kom jeg inn i skyggen, og lukkertiden ble altfor lav uten at jeg var oppmerksom på det. Men jeg synes selv at den panorerte bakgrunnen ble ganske fin, og fuglen er jo som du sier dels skarp.
Å dempe de lyse feltene i bakgrunnen er jeg usikker på, siden det er variasjonene som gjør bakgrunnen litt fin.
Arnstein P. F.
Bildet har gode fargetoner som passer godt sammen. Flott bevegelse, også i bakgrunnen, som går i rett retning og gir fuglen en skikkelig framdrift. Likte spesielt godt de blå feltene i bunnen av bildet som avslutter dette på en markert måte. Synes fuglen er plassert for nære den horisontale midtlinjen i bildet. Ville derfor kutta litt i øvre del slik at det gav mere luft under fuglen. Et svært så severdig bilde dette her!
Mvh Arnstein
Oddvar T.
Takk for synspunkter Arnstein! Hyggelig at du liker bildet. Som jeg har innrømmet over, er det dels resultat av et ''uhell''. Men likevel gir positiv tilbakemelding lyst til å bevisst prøve ut ''uhellet'' (panorering med lang lukkertid) kreativt.
Tipset om beskjæring ovenfra skal jeg prøve ut. Jeg hadde ikke tenkt på det selv. Jeg tror du har rett.
Inger-Lise S.
Jeg liker dette bildet svært godt. Du har fått fram bevegelse, en lekker effekt og de stilige stripene gjør veldig mye for bildet. For ikke å glemme fargetonene.Også godt valg av plassering av fuglen i bildeflaten. Meget bra :-)
Jeg finner ikke noe som helst å trekke for. (Ville ikke beskåret...)

Den som sier han/hun ikke har fått fram gode bilder ved et ''uhell'', tror ikke jeg på ;-)

Hilsen Inger-Lise
Oddvar T.
;-) Takk skal du ha, Inger-Lise!
Nina S.
Flott bilde, litt gjennomsiktig, malerisk, vakre grå duse toner, masse fart og bevegelse i fuglen, herlig fanget lys.
Mvh Nina
Oddvar T.
Takk til deg også, Nina! Hyggelig at dere finner noe bra i dette bildet. Jeg mente selv det hadde noe, men hjemmejuryen var noe lunken... :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu