Sensommer
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/40s
  • FilmtypeISO 100 - 1 1/3EV
  • Nei
  • AnnetSkrålys og TC 20E II
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208527} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Nina S.

Tja, vet ikke helt, synes fargene og lyset er vakkert, men vet ikke helt hva budskapet er, om det er en sånn litt trolsk følelse du vil gjengi,
men får litt sånn tilfeldig knips-følelse.
Mulig at bakgrunnen er såpass mørk at tolkningen blir litt vanskeligere.
Mvh Nina
Kristel S.

Jeg liker dette, men det er nok et bilde man lett hadde bladd forbi. Jeg må se en god stund for å ''se det''. Jeg tror det er lyset og alle de fine fargene som tiltrekker, framfor komp. Men jeg får følelsen av å gå inn mot den mørkeste skogen, og det er da spennende. Blikket danser en del rundt sammen med de flott opplyste bladene som har en nydelig blåfarge. Hm... ''vanskelig'' bilde.
-Kjekt bilde. Aller best liker jeg fargene i det.
Mvh Kristel.
Steinulf L.

Jeg falt for lyset på blomster og strå og forsøkte å få frem det. Motivet er omkring 50 meter fra fotografen og det var ikke helt vindstille. Skarpheten ble derfor så som så i kveldslyset. Ellers er det altfor mange elementer her, og spesielt veksten nede til høyre trekker for mye oppmerksomhet.
Anne-Lise S.

Her er det mørkt gitt! Når det er sagt ser jeg nydelige farger. Ville tatt bort buska til høyre for den passer ikke inn og virker forstyrrende. Kanskje ville jeg croppa bildet mot venstre for å få det vekk og heller lagd et portrett-format av det?

Anne-Lise
Steinulf L.

God ide med cropping, men skarpheten holder ikke.:-)
Anne-Lise S.

Har du prøvd Filteret Noise - Reduce Noise i PS? Du kan fjerne en del fargestøy o.l. der... Men om det hjelper her ift det du sier, det aner jeg ikke?

A-L
Steinulf L.

Jeg bruker som regel Neat Image for støyredukjon. Men det er neppe problemet her, hvor skarpheten ikke er god nok.
Ellen Therese R.

Hei Steinulf!

Et kvadratisk utsnitt hadde faktisk gjort seg (behold venstre del helt frem til den gule blomsten). Busken til høyre er forstyrrende for roen i bildet, men det tror jeg du vil få frem hvis du forandrer utsnittet. Jeg tolker det dithen at det ikke er en gjengivelse du er interessert i å få frem her, men heller en følelse. Derfor er ikke skarpheten men komposisjonen avgjørende her.

Mvh Ellen
Avsluttet .

Hei Steinulf
Jeg husker at du hadde noen lignende bilder i fjor høst med samme tema. Underfundige og megetsigende eller kanskje intetsigende.

Synes dette bilde ble knallbra med unntak av den grønne busken i høyrehjørne, den forstyrrer for de elegante stråene.
Flott mystikk over bildet hvor rester av lys ennå finnes på stråene og lager et behagelig farvespill. Stråene er flotte med sine former og gir finfin effekt.

Veldig synd med den grønne busken, dette synes jeg hadde blitt et blinkskudd uten den. Så dette bør du prøve på igjen når anledningen er der.
Tror rett og slett jeg ville kuttet toppen litt?

mvh arild
Linde G.

Ett eller annet som fenger med dette bildet, men man blir nødt til å se på det en stund. Enig med Arild når det gjelder den grønne busken nederst til høyre, den ødelegger mye av bildet og bør vekk. Ellers veldig mye stemning i det synes jeg.

Hilsen
Linde Gilberg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu