Calling Elvis
(Nei, jeg liker ikke Dire Straits. Jeg liker bare tittelen.)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger423
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208590} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Gisle H.
Jeg synes dette er mer ''London Calling'' (Clash).

Forøvrig greit konsertbilde, passe rufsete, med røyk og motlys-spot som seg hør og bør i slike bilder. Det mangler kanskje det lille ''ekstra'' som hever det fra mengden av slike bilder?
Erik B.
Takk for kommentar, Gisle!

Jeg liker Clash akkurat like lite som Dire Straits, så hvorfor ikke?
Grunnen til at jeg valgte ''Calling Elvis'' er at jeg liker å tenke at Elvis sitter der oppe blandt lyskasterne et sted og ser ned på oss vanlige dødelige. Altså at det blir et slags religiøst aspekt over det hele...

På den andre siden så syns jeg at bevegelsen i håret sammen med den knyttede neven gir bildet en kraft som overgår mange ''glatt-bilde-rett-i-snørra-på-en-fyr-med-en-mikrofon-som-dekker-halve-ansiktet-og-med-et-uinteressant-uttrykk''-konsertbilder. Sier ikke at det er knall heller, men... Syns det er OK. :-)

Hilsen Erik.
Kim L.
Kim syns dette var überfett:-) Ingen konstruktiv kritikk fra meg i dag, bare en liten godkjent kommentar.

Tjo ho
KIM
Torild H.
Hei,
min tur til å velge tittel: ''I saw the light'', av to grunner; selve lyset i bildet og at Hank Williams jo var en slags forløper for kong Elvis.
Ser også den knyttede neven og håret som du nevner, men også lys/skygge på ryggen er verdt å nevne: god musikk er den som setter seg i ryggmargen.
Mvh. TH
Julie E.
Jeg vet jeg kanskje ser etter litt rare ting, men jeg likte så godt de rene, rolige, grå flatene i bakgrunnen. Rene uten noe stæsj. Fint!
mvh Julie
Linde G.
Enig med deg Erk. POtent nok for meg.
Den beste Elvis kommentaren jeg har hørt er den han ene i Crosby & Stills & Nash hadde, han skulle fortelle om sin foto entusiasme og det faktum at han hadde med seg speilrefleksen uansett hvor han var. Han sa at han hadde med seg kamera ''because suddenly Elvis may turn up.!''. Det er en veldig bra foto-leveregel.

Hilsen
Linde Gilberg
Helge R.
Elvis lever!!
:)Helge
Erik B.
Takk for kommentarer!

Torild: Du har forsåvidt rett i det, men den tittelen syns jeg blir litt for direkte. Og sangen du sikter til er jo også mer eller mindre en salme. Men såklart en smakssak!

Hilsen Erik.
Torild H.
Jeg er enig i at mitt forslag til tittel blir for opplagt og direkte, dessuten ble det en litt uheldig sammenblanding, så beklager, håper dette kan gå på tabbekvoten min.
Mvh Torild
Tarjei Ekenes K.
pent komponert

bildet er såpass cleant
at her kunne du hatt mange forskjellige utsnitt
hvis du skulle ønske det



:-D ! tarjei ekenes krogh !
----------------------------
http://fireoyne.blogg.no
www.fireoyne.com
----------------------------
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu