I en trapp-oppgang ett sted i verden !
Utstyr
  • nikon d70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208878} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torild H.

Ja, hvorfor ikke fotgjengerstriper i trappa, bare for sikkerhet skyld...
Jeg har alltid hatt noe gående med trapper, dvs rulleskøyter ned trappen var gøy og utfordrende som liten, friidrettstrening senere og som kontoransatt er husets trapp en forutsetning for god helse.
Sommersligt; fargebruk, lys/skyggespill og utsnitt er tiltalende her, men...rammen blir jeg nok ikke fortrolig med.
mvh Torild
Odd E. k.

Hei Linde!

Et flott sett og fanget motiv. Flott lys som passer fint inn, der skyggepartiet følger svingen. En dør eller ett glass i taket får sikkert solen til å skinne gjennom. Kan sikkert brukes som solur nå ei høstmånedene. Viser du oss dette bildet for å bevise hvor flink du er til å vaske trapper eller er det en dokkumentasjon på at du har vasket trappen. Godkjent i alle fall. Eller, hvor er denne trappen????.

Mvh

Odd E.
Linde G.

Hei begge dere
som er nye for meg og det er jo alltid stas å få kommentarer avnye mennesker her.
Trappa er i Hellas, der de hadde dilla å male hvitt alle sånne mellomrom mellom skiferen overalt som i trapper og i veien osv.
Rammer er det alltid veldig delte meninger om, og jeg er jaggu ikke sikker selv om hva jeg synes om den ramma her heller. Har fått mye juling av en grafisk designer venninne som mener at det slike ting er harry og ferdig med det ! ! .

Hilsen
Linde Gilberg
Helge R.

Hei Linde!!
Jeg synes at det er ramma som gjør bildet interesant. Bildet er ellers ordinært, nå gir du det en ny dimensjon som i hvertfall jeg synes er en billedmessig god opplevelse. Harry eller ikke, alle tider har sine inn ting, jeg synes Harry er ganske ok.
Stå på, hilsen
:)Helge
Andreas S.

Heisann

Sier meg enig med Mr Grønli her, ramma du har satt på står veldig bra til bildet. Grafiske designere har vel alltid meninger:) Fine mønstre og bra med skyggen som sniker seg over trappa.

Mvh. Andreas D.
Espen A. I.

Artig bilde, liker symmetrien i trappa. Liker ikke at rammen er mindre kvadratisk enn bildet, det ødelegger endel av opplevelsen. Liten feil nede i høyre hjørne også, utbrent område som går rett i bakgrunnen, noe som kræsjer litt. Ellers pene farver og gode kontraster.

mvh Espen
Ellen Therese R.

Hei Linde!

Sånne rammer kan være ganske kitchy, men synes den passet til dette bildet. Må forøvrig si meg enig med Espen angående det utbrente partiet.

Mvh Ellen
Inger-Lise S.

Hei Linde! Et bilde jeg har stor sans for! Her har du funnet et fint motiv og valgt en god komposisjon :-) De ulike strukturer og lys, gjør bildet virkelig spennende! Absolutt dekorativt.
Normalt sett har jeg litt problemer med slike rammer hvor motivet på en måte kryper ut av rammen, men du har klart å både få rammen til å være en del av motivet og få det til å høre sammen. Meget bra :-)

Inger-Lise
Steinulf L.

Her har du hatt et fint blikk for detaljene. Presentasjonen er også tiltalende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu