To Veteraner
På Dyrsku i Lyngdal kom jeg over Kåre Udland fra Kvås, og hans Ford AA - 1929 modell. Udland har selv restaurert dette klonediet, og vinterstid setter han på en gammel plog fra 1930-åra og er aktiv snørydder med veteranbilen.

http://www.fedrelandsvennen.no/nyheter/lister/article350402.ece
Bildet inngår i albumet Presse -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger184
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208896} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
John H.

Hei
Artige typer. Du har fanget et øyeblikk og en pasiar mellom 2 gubber. Bilen danner en fin bakgrunn, men personene bak kunne jeg godt tenkt meg var borte. Men slik er det med bilder som ikke er arangert. Det som tiltaler meg med bildet er likevel personene, Han til venstre med Rocke-Pelle- sveis og sjåføren med sjåførlue fra 50- tallet eller før. Hadde du tatt bildet en gang til kunne du dreid mer til v. og fått med snuten på bilen, eller rygget 2 m. og fått et annet utsnitt. Men bildet er ok slik det er.
John
Anne-Lise S.

Ja, artige fyrer dette, i et øyeblikk der de ikke er klar over å bli observert. Synes også fyren bak mot høyre er ''stilig''. Er enig i det med f.eks. mannen man ser gjennom bilvinduet. Klikka du på linken under bildet slik at du fikk noe historikk rundt mannen med sjåførlua? Artig historie det!

Anne-Lise
Anne-Lise S.

PS: Tok flere bilder fra andre ståsteder, men sjåføren flytta seg stadig vekk, så dette ble det beste.. ift. hvor de sto disse to. MEN skulle gjerne hatt med mer av bilen, og samtidig at de to sto der de nå står. Var mange tusen mennesker på stedet, så veldig vanskelig å unngå flere folk i bildet. Men kan jo croppe vekk enda fler. Har allerede fjerna et menneske som kunne ses gjennom bilvinduet.....
John H.

Hei
Leste historia. Artig den, og viktig. Bra at noen tar vare på ting og tang. Prøv å parker en bil av nyere dato ute i skogen og se hva som skjer. Ikke mye igjenn av den om 20 år. Ikke gjør noe mer med bildet. Bra no.
John
Anne-Lise S.

Ja, ikke sant, John. Mannen med sjåførlua og bilen har sin egen historie. Elvis og tida med bryl har sin. Den ''rødhårede'' i bakgrunnen ligner en viss filmanmelder som i sin tid var å se på nrk1, og mannen i vinduet er fra vår tid. Nesten et historisk bilde dette her.... :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu