Admiral i det grønne
Sett fra den tradisjonelle vinkelen:-) i grønne omgivelser.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-04 23:46:04
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350
  • Tamron 18-200 mm
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/1000s
  • Filmtypeiso 800
  • Nei
  • AnnetHåndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209106} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Øistein W.

Nydelig kvalitetsbilde med naturlige farger.

Mvh.
Øistein
Avsluttet .

Hei Inge
Min e liga fine som din:) Tror jeg til neste sommer skal kjøpe meg et macro-objektiv og så skal jeg plante noen sommerplanter som tiltrekker seg disse skjønnhetene.
Flotte farver og fint bilde i sin helhet. Synes at sommerfuglen er litt igjenngrodd på overkroppen, eller har du strikket et plagg til den for anledningen? Akkurat som om du har kjørt bildet igjennom Neat Image.

Men tross det, et vakkert bilde.

mvh arild
Odd E. k.

Hei Inge!

En flott Admiral! Skarpheten er ikke helt på topp, ser ut som det er brukt noe for mye oppskrapning, kan særlig ses på følehorna og hodet. Ut over det et flott komponert bilde der den sitter på friske grønne blader. Det å fotografere en Admiral kan være vanskelig, da fargene og kontrastene er så sterke at det blir vanskelig å bedømme om en virkelig har Admiralen i fokus. Du har greid det bra. Et flott utsnitt og fanget motiv.

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Fargene er nydelige! Det skal du ha! Synes ikke det er nok fokus her til at jeg vil rope hurra for dette bildet, og er enig i det gjengrodde. Ser også for mye oppskarping på følehorna. Synes kanskje også at kompen er noe midtstilt, men mulig det er riktig ift bokji? Trodde ikke det, men...

Anne-Lise
kurt arne h.

Veldig flott sommerbilde med fine farger
Mvh Kurt
Inge S.

Hei.
Takk skal dere ha alle sammen og legger ut en ny versjon
med litt endringer som er påpekt. Setter pris på det.

Mvh Inge
Espen A. I.

Utrolig pent bilde av en nydelig sommerfugl. Liker det enkle uttrykket ditt her.

mvh Espen
Avsluttet .

Nydelig bilde Inge,som Espen liker jeg at det er så enkelt.Og fine farger.
Hilsen Tone!
ingeborg w.

Fargene ser naturlige ut. Sommerfuglen er pen. Bakgrunnen er passelig grønn, naturlig og ikke forstyrrende. Jeg foretrekker v1 og synes du skal være godt fornøyd.
Kjell Sigurd S.

V2 ble en forbedring. Har vært innom dette et par ganger og reagerte litt på overdreven USM i V1. Den siste versjonen er meget fin. Bra skarphet og flotte farger. Litt av en ''pels'' disse har.

Kjell S
Inger Margrete P.

Synes også dette var et pent bilde av sommerfugl, fargene er flotte og det grønne rundt fremhever fargene på sommerfuglen på en fin måte. Ser at noen kommenterer bruk av USM. Synes også her at V2 ble best i så måte. Vet ikke om du gjør dette, men man kan skarpe opp deler av et bilde hvis man ser at andre deler ikke har fordel av for mye USM, ved f.eks. å bruke tryllestav på de andre områdene. Synes imidlertid ikke at du trenger det her.
Inge S.

Hei.
Takker alle sammen og takk for tipset Inger M. P. Det viste
jeg ikke ang. tryllestaven:-).

Mvh Inge
Inger Margrete P.

Hei igjen, jo..man bare markerer det man vil forandre på med tryllestaven og så bruker du de effektene du vil. F.eks. også for å forsterke farger enkelte steder eller dempe for hvite områder osv. Ofte må prosessen gjentas flere ganger i samme bilde, iallefall med USM fordi tryllestaven bare markerer et lite område om gangen. Bare å prøve seg frem. Synes imidlertid ikke det er en ulempe med midtstilt modell innimellom sålenge denne dekker store deler av bildeflaten. Men det er jo smak og behag. Lykke til med videre fotografering.
Inger Margrete P.

Bare en presisering av min mening; synes V2 ble best hva angår USM, men liker V1 best hva angår komposisjon - synes ikke denne virker for midtstilt, men synes komposisjonen er fin fordi det er mer luft foran i synsretningen enn bak og det er mer luft til høyre enn til venstre. Kommentaren ovenfor ang. midtstilling var mer generell. For min del vil en kombinasjon av V1 og V2 fungere best.
Bjørn Olav M.

Synes Admiralen kom meget godt frem mot den grønne bakgrunnen. Klart og mye flotte detaljer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu