Ekornmor i skogen
Det er godt at ungene har blitt så stor at de begynner å greie seg selv no. Minstemann ønsker fortsatt en liten melkeskvett.
Pk bilde. Det er vel mange som synest det blir for mye ekorn kan jeg tenke meg.
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Sigma 50-500 mm
  • Brennvidde165mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Filmtyperaw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger279
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209208} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tom A. T.

Pene og fotegene omgivelser du har fotografert ekornet i, men de to små soppene foran ekornet er litt lyse og iøynefallende. I alle fall på min bærbare som jeg sitter på nå. Tar jeg ikke feil så har du vist et par bilder før fra samme plass? Har den blitt å tam at du blir akseptert eller må du holde deg i skjul? Jeg har en tre fire stykker som jevnlig kommer til en foringsplass her har, og det er utrolig stor forskjell på dem og hvor vare de er. En av dem skvetter til for ingenting, mens en annen sitter helt rolig uten å vise tegn til å bli forstyrret. Selv ikke lyden av den heller høylydte lukkeren på eos'n min klarer å skremme den ;o)..
Mvh Tom T
Anne-Lise B.

Hei Odd E

Nok et nydelig ekornbilde fra deg, du har veldig mange fine bilder av ekorn og et fint miljø du har ''fanget'' de i. Fine farger på bakgrunn og stubben ekornet står på.
ikke formye ekorn for meg.De er noen søte småtasser:-)

Mvh Anne-Lise
Odd E. k.

Takk for kommenteren Tom.

Jeg oppsøker ikke disse krabatene hver dag, så de tåler veldig lite støy som ikke normalt blir gitt av naturen. Over tid vil de kunne bli fortrolige til mine lyder, men jeg prøver ikke å forstyrre unødig. Vil at de skal være ville. Det er viktig at de får komme til ro før en begynner eksponeringen. Beklageligvis er lukkeren på Nikon D 200 meget høylydt, så en må gå forsiktig frem. Jeg holder meg i skjul, hvis ikke, har jeg ikke kunne komme så nært innpå ekornet i skogen. Ikke alle ekorn er like tillitsfulle. Hadde et par ekorn for nokre år siden som ble meget fortrolige, men jeg fikk ikke komme for nært innpå de heller. Viktig å ikke forstyrre unødig da en lett kan forstyrre flere ville dyr og fugler i skogen, og da på et vis som gjør de blir enda mer skye for mennesker. Det å fare varsomt frem og vise tålmod gjør resultat i form av noen blinkskudd.

Mvh

Odd E.
Roger P.

Blinkskudd dette:) Men kunne vært litt artig om du hadde fått ekornet forfra eller litt på skrått forfra.

Stig B.

Liker ekorn godt jeg, og du har mange gode ekornbilder. Igjen fine omgivelser og bra teknisk løst situasjon. Fyller fint bildeflaten.

Mvh Stig
Camilla S.

Heisann

Må bare si at jeg faller veldig for de søte ekorn bildene dine som du har lagt ut her på dotten.
Fin skarphet, gode farger, mange flotte detaljer, ja bildene dine har det meste.
Herlig å se på:)

-Camilla
Odd E. k.

Takk for kommentarene Anne-Lise, Roger, Stig og Camilla. Hyggelig at dere likte ekornbildet. Camilla, gratulerer med forrige ukens foto.no- fotograf, det måtte jo bli du en gang.

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu