Coke is it!
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/350s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger400
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209524} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Nikolai E.

Stilig, velkomponert, god kontroll over linjene. Colaboksen er prikken-over-i-en :)

Imidlertid er bildet litt for stort på min 17'' skjerm som jeg har på kontoret. Skulle ønske at du ikke la ut så store bilder (det gjelder forresten en del andre også).
Inger-Lise S.

Mange detaljer, men likevel ikke rotete. Godt valg av komposisjon. Behagelige farger,som står godt til hverandre.. Fin struktur/ murvegg :-) Stei er spennende.Et fint motiv dette.

Inger-Lise
Jan v.

Dette var et trivelig stilleben med stram komposisjon. Fine strukturer og farger. Er det flintknoller i muren? Bildet er tatt midt på dagen med tilnærmet loddrette skygger!

Det er ingen grunn til ikke å utnytte det det areal som FDN gir rom for.

De som er interessert i foto bør velge en skjermoppløsning som gir optimal presentasjon av bilder. Skjermer innstilt for annet bruk, er et forhold som ikke bør begrense størrelsen på billedfilene som presenteres her.

Det tar forøvrig fem sekunder å endre skjermoppløsning i Egenskaper for skjerm.

Mvh Jan
Andreas S.

Hei

Likte godt dette. Spesielt det at de fleste elementene i bildet ligger lavt i bildeflaten, så muren blir nesten som en himmel over det hele...

Jeg ville kanskje hatt med hele den blå stolen.

mvh
Andreas
Roger K.

Hei hei, Steinulf!
Arkitektur/interiør i samme slengen denne gangen. Virker perfekt fargegjengivelse her. Enig med Andreas og har lyst til å strekke ut nyskjerrigheten til høyre slik at hele stolen ble med. Samtidig blir dette et element som gir litt spenning i bilde.

Mvh RK
Anne-Lise S.

Jeg måtte lete litt med øynene for å finne årsaken til bildetittelen. Da jeg så colaboksen fikk jeg en liten ''AHA, der er den'' tanke. Flotte og realistiske farger. Du har fått frem strukturen i veggen på en fin måte. Den blå stolen burde vært hel. Liker også at bildet er tatt i lav posisjon.

Anne-Lise
Avsluttet .

En lite klurig bild, jag tänker speciellt på Coca Colan som står på bordet. Miljön känns mer champagne eller ett starkt kaffe! Det gör Colaburken lite uppkäftig och kul tycker jag!

Kompositionen lurer jag lite på. Jag skulle gärna se mer av den blå stolen, eller inget alls tror jag, liksom det halva fönstret. Men det är jag det.

Utöver det en bild som känns lyxig och vilsam med en känsla av ett Franskt Chateu!
Mvh
Elisabeth
Torbjørn K.

Her er det cola-boksen som gjør bildet ja. Artig sammensetning av nostalgisk murverk, gamle stoler, plæstic solsenger og nymotens leskedrikk. Jeg likte dette her, og synes du har satt ditt preg på bildet.

Torbjørn
Thomas M.

Stilig bilde! cola'n er prikken over i'en :)

Thomas Mørch
Avsluttet .

Det var jo et artig og anderledes stilleben. Oppdaget ikke boksen før jeg leste kommentarene.

Ellers et fint miljø med masse stein og murstein i en salig blanding.


mvh arild
Andreas S.

Hei

Som sagt over så er dette velkomponert med mange detaljer for øyet. Flotte fargetoner er det óg. Linjene er mange, men bra plassert i forhold til kameravinkelen. Coke it is ja, likte denne detaljen. Når det gjelder skjermoppløsningen vil også jeg anbefale folk å endre oppløsningen fremfor at fotografene her gjør bildene mindre.

Mvh. Andreas D.
Ellen Therese R.

Hei Steinulf!
Morsomt at du tør å eksperimentere. Du viser at det er mulig å ta bilder av hverdagslige ting på en vellykket måte.
Linjeføringen i bildet & komposisjone fungerer svært godt. Er helt enig i ditt valg om å kutte stolen, det tilfører en viss dynamikk. Og colaflasken, hehe, en bitteliten detalj som man nesten ikke ser, men som faktisk er hovedelementet i bildet, til og med om man ser bort fra tittelen. Linjene i bildet fører blikket mot nettopp den. Og dermed blir tittelen prikken på i'en.
Hilsen Ellen
Linde G.

Hei

Dette bildet her likte jeg godt, takket være et veldig bra utsnitt som funker. Colaboksen er liten men viktig her. Stilig og ryddig. Godt for øyet liksom.

Hilsen
Linde Gilberg
Espen A. I.

Aldeles herlig bilde fra din side, her viser du trolig et talent.

mvh Espen
Jorun Kristin N.

Hei Steinulf!
This is it!
Dugg i hvitvinsglass eller avkjølt rødvin:-) hadde passet bedre her.
Jeg likte fargene, kan kjenne lukter i varmen.
Kan vi ta ferien en gang til? Pease!

Mvh
Jorun
(Tror alikevel jeg forsto poenget med Cola`n.)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu