Yorkshire moors
Jeg liker lyset og linjene.
Bildet inngår i albumet England, Skottland og Orknøyene 2006 -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-06 22:03:10
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger610
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209595} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Avsluttet .

hei Ingeborg!
Jeg likte dette bildet ditt,som du likte jeg lyset og linjene.Lyset som skinner i veien.Hadde kanskje prøvd å kutte litt av himmelen oppe,men ikke sikkert det hadde gjort det noe bedre.Likte det uansett.
Hilsen Tone!
Ann T.

Hei Ingeborg, dette likte jeg. Bra komposisjon. Den våte asfalt stripe som skinner i det lavt lyset lager en fin linje gjennom bildet. Det eneste jeg kan peke på er at jeg tror kanskje du kunne har prøvd å løfte fargene litegran på grønne partier på venstre siden over veien og få fram mere detaljer. Det er mye detaljer på høyre siden som trenger å bli balanserte på venstre. Morsom landskap. Hvor i Yorkshire er det tatt?
Hilsen fra Ann
Tor Erik A.

Nydelig bilde! Stemningen som skapes ved den dunkle belysningen, den våte asfalten og skyene er bare fantastisk. Likte også kontrasten med det lille partiet med blå himmel mot de mørkere skyene på venstre side.
Nikolai E.

Flott og dramatisk. Motlyseffekten på veien gjør at den blir veldig markert, og konkurrere med skyene om oppmerksomheten. Men den buede linjen etter veien faller godt sammen med linjene i landskapet.
Enig med Ann vedrørende (u)balanse i bildet. Jeg tror du kunne fått en bedre balanse ved å beskjære ganske mye på venstresiden.
ingeborg w.

Jeg takker for raske og konstruktive tilbakemeldinger. Har prøvd å gjøre som foreslått. Ann, det er ved Leyburn, sånn omtrent.
Peter W.

Härlig dramatisk himmel och fint samspel mellan ljus och skuggor!

Mvh Peter
Camilla S.

Heisann

Dette likte jeg!
Synes i grunn v1 var den beste, det ble renere enn når du har skarpet det opp. Men det er jo bare min mening. Synes ikke du skal kutte noe som helst i motivet, det har allerede en fin balanse og dybde pga veien. Så behold det slik som det er!
Flotte farger, lyset er helt fantastisk, måten den skinner opp veien.
Du er flink!

-Camilla
Arnt L.

Hei
Ser nesten ut som en Scalextric Bilbane, Grand Skala.....
Kan nesten kutte bort hele himmelen. På mange måter er det refleksen i veien som gjør hele bildet (My opinion)
Kjempeflott
Arnt
Avsluttet .

Syns ikke du trenger å gjøre noe med 1.v. jeg. Liker det som det er.
Stig Børre E.

Oj! Dette var knallfint.
Herlige farger og glimrende komp.
Flott med den skinnende veien gjennom det mørke landskapet.
Dramatisk flott himmel.

StigB
Rune S.

Jeg synes dette er et spesielt fint bilde. Veien som bølger seg fram i motlys og de dramatiske skyene over det vakre landskapet, skaper en fantastisk stemning.Tror jeg holder på #1. Jeg tror jeg hadde klonet bort den åpne bildøren. Synes jeg ser taket på en trailer over bakketoppen, så da behøver du ikke klone bort døra;))

Mvh
Rune S
Geir F.

Du har hatt en tydelig tanke med dette bildet om hva du vil formilde. Og synes du har lykkes. Som nevnt over: Veien som bølger seg som en siluett. Og bevegelsen mot den lyse himmelen: Meget bra. Men klon bort bildøra.

Synes dette var et meget velltykket bilde.

-geir f-
ingeborg w.

Takk for flere hyggelige kommentarer og anbefaling. Bildøra clones nok vekk før jeg henger bildet opp på veggen, men jeg gidder ikke legge ut en ekstra versjon bare for det.
Inge S.

Hei.
Et flott motiv og slik den lyse veien går over hele motivet
gjør det så mye mer spennende.
Fine skyformasjoner hvor man kan ane godvær
i sikte:-)
Flott dette.

Mvh Inge
Åsmund I.

Dette var fint ja, utvilsomt. Flotte farger og meget bra komposisjon. Liker lyset godt, får en god ''etter regn''følelse av det. Skarpheten er god, og himmelen er dramatisk og fin. Den bølgende veien og de tydelig linjene i bildet bidrar til å heve bildet ennå noen hakk. Eneste som irriterer meg er metallgjerdet (eller hva det nu er) i front. Litt plagsomt, men det tåles! Alt i alt likte jeg bildet veldig godt.

Mvh Åsmund
Steinulf L.

Synes ikke du skal kutte noe, men på min skjerm er venstre delen lovlig mørk. Spennende linjer og flater er det uansett.
Fred S.

Svært severdig, og pent komponert, et bilde jeg nyter å se på. Klarer ikke helt å finne noen vesentlige forskjeller mellom de to versjonene, en versjon er nok for meg her.

vh fred
Torbjørn K.

Nydelig dette her! Suverent lys og veldig bra at lyset speiler seg i veien. Fin dybde og veldig bra ''wow-faktor'' på dette bildet her.

Torbjørn
Ann F.

V2 for meg, bra sett med de sølvglinsende linjene i veien og gjerdet på skrått av det.
Nesten synd bilen er der, i det hele tatt. Men ingen beskjæring, takk.

mvh Ann
Nina S.

Dette var da kjempeflott!! Den fine linja innover i bilet i form av veien, den heftige himmelen i form av farge og tyngde, og den deilige grønne åssida.
Flott bilde.
Mvh Nina
Kjell Sigurd S.

Flott landskap og en veldig fin komp. Synes V2 ble en forbedring. Synes heller ikke noe skal kuttes. Tøft og kontrastfyllt vær med et herlig lys. Veldig bra dette.

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.

Mektig lys! Herlig bilde med linjer, kontraster og alle de flotte elementene.
Sterke farger; gode saker for øyet. Jeg synes at v#1 er flott nok,
men litt dumt at gjerdet sto der. Ellers; herlig komposisjon.

vh ingebjørg
Ole E.

Skikkelig lekkert. Jeg liker definitivt v1 best, da fokus ligger mer på veien. Godt eksponert Flotte skyer. Bra.
Tore B.

Flott og dramatisk!
ingeborg w.

Takk for flere hyggelige kommentarer. Glad det fallt i smak.
David P.

Nydeligt bilde! Utrolig stemningsfult. Perfekt eksponert. Jeg likte den mørke dystre stemningen og med de skyene gjør bildet til en av mine favoritter på foto.no ;p

mvh David Parleur
Jan Frode A.

Den lille justeringen til versjon #2, gjorde så absolutt bildet bedre, i alle fall sett med mine øyne på min skjerm.
Jeg har kikka gjennom disse bildene dine fra Storbrittania, og er mektig imponert over hvor godt du har formidlet landskap og lys. Gjennomgående høy kvalitet på alle bildene.
Dette bildet har et flott utsnitt, og god inndeling av flatene. Komposisjonen med veien innover det bølgende landskapet, og under en spennende og dramatisk himmel, gir et severdig helhetsinntrykk.
Spennende at en i bildet beveger seg ifra mørket på venstresiden og innover og bortover mot høyresiden og lyset der. Dette er virkelig landskapfoto av klasse.

mvh Jan Frode
ingeborg w.

Takk for flere rosende ord. Jeg må si at lyset var på min side på denne ferien. Kombinasjon av regn, skyer, sol og tåke gjør seg som regel godt. Til og med når det bare var sol var det skiftende skydekke, så det ble bra bilder til og med midt på dagen.
Anne Lene B.

Hei Ingeborg
Du er virkelig en mester til å fange spennende landskap badet i magisk lys.
Flott komponert, god flateinndelig, nydelig lys.Magisk!! :-)

Mvh
Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu