Irene
Portrett av en kollega. Trenger kritikk, vil hun bli fornøyd med denne?
Jeg liker den selv.
Bildet inngår i albumet Portrett - Billeder av familje, venner, kolleger og mennesker jeg har truffet.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 70-200/2.8L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Svenn H.

Synes dette var veldig flott. Tror hun blir fornøyd. Litt uheldig at kjedelåsen ble synlig, men det forstyrrer ikke så mye.

Dersom du skal gi henne det i papirversjon ville jeg vurdert å bruke et papir som har denne strukturen fremfor å skrive det ut på et glatt papir (med tegnet struktur). Det vil nok gi en mer eksklusiv følelse. På utskriftsversjonen må du kanskje øke kontrastene noe.

Hilsen, Svenn
Morten J.

Takk for kommentar Svenn

Dette med kjedelåsen så jeg ikke før du nevnte det nå. Det viser det med å ha øye for detaljer, ikke minst når du eksponerer bildet.

Nå er mine bilder ikke tatt i studio, men på location der folk vanligvis befinner seg og jobber. Bildet her er tatt mens Irene sitter ved pulten / PC sin. Jeg kom forbi med kamera, bad hun snu seg litt og knipset 20 eksponeringer på et par minutter mens vi snakket. Det er ikke rettet på kler, smykker make-up etc.

Jeg har skrevet ut bildet på Epson Stylus 9800 her på jobben. Skrev ut på en kraftig matt og helt glatt canvas. Det ble aldeles nydelig. Bildet er innrammet og henger her på veggen til almen beskuelse for 260 kolleger, som alle, med et unntak, liker det veldig godt. Men nå kjenner de alle Irene og da er vi kanskje ikke helt objektive, for hun er en særdeles hyggelig person. Derfor hadde jeg håpet på flere ''uvildige'' kommentarer her.

Neste gang jeg printer skal jeg prøve en versjon med økte kontraster for å se om det blir bedre. Jeg har akkurat fått epson 9800 og ikke halt fortrolig med den enda.

Morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu