Poeten Jan Kvil
Her ser dere en av mine beste venner igjennom tidene. Han har mye fint poetisk laget materiale. Det å være med han på fisketur er aldri kjedelig. Fikk tatt dette fine portrettet av han. Jeg synes i hvert fall det :-)
Liker lyset som treffer han og fargesammensettningen. Utsnittet er bra og jo da jeg er ikke flau for å legge ut dette bildet. Men hva synes dere?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-10 00:26:36
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikon AF 18-70 ED
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/4
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt sent på kvelden og med håndholdt kamera og med en engasjert Jan Kvil var det ikke lett å få dette til. Men til slutt så satt hn rolig, og knips der satt det..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Arve Herman T.

Hmmmmmmmmm. rart at inge synes noe om dette da. Fint lys, kjekk kar og fine farger. Men det er kanskje for vanlig til at folk stopper opp ved slike bilder i dag. Men selv synes jeg det var meget bra. Smil...

Så da får jeg skrive noen ord selv. :-)

Når det er sagt så vil jeg ønske alle en riktig fin fotohelg, om du er bak kameraet eller foran.

Stå på alle sammen.

vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen
Stig Børre E.

Hei!
Jeg er desverre ikke helt enig i din egen vurdering.
Fint utrykk, ok komposisjon og fint lys - men jeg syns bildet er en aning undereksponert. Det blir liksom litt grått og trist. Tror jeg vil laget en liten s-kurve og konvertert til s/hv. Bildet har absolutt potensiale.

God helg - og stå på videre. Du har lagt ut mange flotte bilder i det siste!

StigB
Arve Herman T.

Hei der Stig Børre, takk for tilbakemeldingen, og takk for det du skrev om de andre bildene jeg har lagt ut, Jeg skal se hva jeg får til med dette i s/h. Så da må jeg gjøre det før jeg legger meg. Får liksom ikke ro før slike ting er gjort..

Takk for kommentaren...

Ha en riktig fin helg av det som er igjen av den i hvert fall :-)

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen
Peter W.

Tycker du har fått fram en fin känsla i bilden med det dämpade ljuset! Är ingen porträttexpert men jag gillar detta i alla fall.

Mvh Peter
Arve Herman T.

Hei der Peter.

Takk skal du ha for din kommentar. Jo jeg synes at bildet ble okay jeg. Men jeg hadde glemt ¨å stille tilbake ISO innstillingen. ¨Så derfor ble det lite så som så...

Men portrettet ble helt okay men ikke noe mer.

Men vi sees her inne så jeg ønsker deg en riktig fin fotouke kommende uke.

Vennlig hilsen
Arve Herman Tangen
Trygve O.

Hei

Jeg synes verson en ble fin jeg. Liker den bedre en s/h versonen, selv om den er litt mørk. Har egentlig sansen for bilder som er litt undereksponert. smak og behag! Lyset i håret og den blå skjorta er de viktigste elementene her. I tillegg synes jeg han har et fint uttrykk. Mulig du kunne kutte bildet over den lysende knappen?

mvh
Trygve
Arve Herman T.

Takk skal du ha Trygve for dn kommentar.
Sitter her med smerter i min mage etter en operasjon jeg tok her om dagen. Fjernet en galleblære som har gitt meg litt problemer i 4 år.

Så nå er det bare å lade opp batteriene o ta noen fine vinterbilder i løpet av vinteren. Men gleder meg mest til kommende sommer. Liker den best selv om myggen til tider kan være en plage. SMil.

men som sagt så takker jeg for alle kommentarer og jeg skal også selv bli flinkere til dette. Men jeg er en amatør så jeg er litt redd for å snakke om andres bilder, da jeg ikke er så flink selv.

Men men en plass må en jo begynne.

Ha en strålende natt alle fotointeresserte.

Vennlig hilsen
Arve Herman Tangen

www.ahtfoto.com
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu