jean paul
var bare en ide jeg fikk om å ta et bilde av parfymen,
Synes bilde ble litt kjekt jeg,har jo tatt det med mørk bakgrunn da,men det ble da ganske bra,
Utstyr
  • canon EOS digital speilrefleks
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211223} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Gisle H.

Er det noen spesiell grunn til at du har valgt å gjøre bildet så uskarpt at det ikke en gang er mulig å se hva det forestiller?

Uskarphet kan benyttes kreativt (se f.eks. Ernst Haas bilder av tyrefekting, http://editorial.gettyimages.com/source/search/details_po...&cdi=0 ) - men her synes jeg ikke at den fungerer. For mine øyne er alt jeg ser en graut uten form eller funksjon. Lyssettingen virker også tilfeldig, med et skarpt sidelys som gir et utbrent høylys som suger til seg mye oppmerksomhet.

En slik parfymeflaske løper jo ikke sin vei. Du har massevis av tid til å sørge for at fokus, lyssetting og komposisjon gjør at gjenstanden du fotograferer kommer til sin rett. Hvorfor arbeider du ikke mer med å få et bilde av brukbar teknisk og billedmessig standard før du legger det i billedgalleriet for kommentar?
Tore Arnt N.

Hei Geir,takk for kritikken her,når jeg tok bilde her var det ikke uskarpt og ikke mørkt,men når jeg forminsket bilde for å kunne legge det inn på foto.no ble det med en gang uskarpt,hva skal jeg gjøre med det?mvh:-)
Gisle H.

Jeg vet ikke hvordan du forminsker, men gjør forminsking bildene dine mindre skarpe er noe av det du gjør feil.

Uansett: Du har mulighet til å se på de forminskede bildene dine før du laster dem opp på foto.no. Er bildet blitt uskarpt og mørkt bør du forsøke å forminske på nytt, og evt. få hjelp med fremgangsmåten, inntil den forminskede versjonen ikke er mindre skarp enn, og like lys som, originalen.

Vent med å laste opp til bildet er slik som du mener at det bør være.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu