Labradorer....
Mine to herlige labradorer Beta og Elma :-)
Var en tur på fjellet der de storkosrte seg.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-17 11:17:47
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350
  • Tamron 18-200 mm
  • Brennvidde57mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Filmtypeiso 125
  • Nei
  • AnnetHåndholdt og beskåret litt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211331} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .

Hei INge
Beklager, kan ikke for det.
To herlige hunder du har og de ser ganske så veloppdragne der de sitter/står, gjør seg vel med en rast for dem og.

Jeg synes at de er fint plassert i bilde med en fin positur på dem begge. Som i hvit fjærdrakt som har lett for å bli utbrent er også svart et problem med at det gror igjen i pelsen, uff, hvorfor sier jeg dette, det viste du jo. Men det jeg skulle frem til var at den sorte pelsen på dem begge er det ganske gode tegninger så her synes jeg du har gjort en bra jobb. Fint at de er plassert oppå den fine litt mosekledde fjell/stein som gir et bra inntrykk samtidig som jeg omkring ser at årets grønne vekster begynner å gå i vinterdvale.

Du får hilse

mvh arild
Avsluttet .

Fint bilde av to åpenbart veloppdragne hunder. Jeg savner litt mer luft over hodene.
mvh Trond
Odd E. k.

Hei Inge!

Dette var virkelig flott. Flotte hunder med et godt blikk og god luktesans. De virker store og sunne og lider hvis ingen nød. Våt snute, kan skimte skinnet samt den flotte konturen i pelsen. De poser veldig bra, den eine står mens den andre ligger godt til rette på steingrunnen. Terrenget rundt med kartlav og fjellbjørk gir en fin stemning til hundene på tur. Noe lite luft over hodene til hundene, men ellers et godt stemningsfullt hundebilde der matfar er sjefen non tro??

Mvh

Odd E
Kåre S. P.

Ikke så ofte man får 2 hunder i slike motiv, og du skal ha ros for denne fine presentasjonen !!! Den formidler disse hundene på en svært lun og harmonisk måte, og hvor jeg avgjort får følelsen av at disse hundene er veldressert og med et godt lynne !!!
Omgivelsene fungerer også godt, velegnet miljø for en slik presentasjon !!!

Litt trangt opp, ja, trolig fordi du har en litt for tam himmel ?
Utover dette hadde jeg hatt lyst til å prøvd litt mer farger, ikke sikker.
Vel, vel - det var noen amtørtanker her og nå, Inge !

mvh k
Anne-Lise S.

Her har du lykkes bra! Hundene er godt plassert i naturlige omgivelser; den ene nede og den andre lenger oppe. Passer godt at den ene ligger og den andre sitter. Begge har et oppvakt blikk som leder samme vei. Lurer på hva de ser på? Herlige høstfarger, og flott natur. Godt komponert. Kunne ønske meg mer luft over hodene deres. Ellers ingenting å utsette, men kanskje kunne du ha hatt litt mer farge?

Anne-Lise
ingeborg w.

Flotte bikkjer som har stillt seg pent opp for deg. De ser opplagte, friske og konsentrerte ut. Det eneste jeg kan foreslå er at du øker fargen på vegetasjonen rundt dem noe for virkelig å få fram høstfargene.
Inge S.

Hei.
Takk for fine tillbakemeldinger:-)
Har lagt ut en ny versjon med litt
mer farge som nevnt.

Mvh Inge
Tom A. T.

Pent hundeportrett med god tegning i den sorte pelsen. ''Godmodige'' skapniner ser det ut som. Jeg hadde også en slik for mange år siden og den var i alle fall det. Litt synd at hodet på den ene bryter horisonten, du kunne/burde brukt et litt høyere standpunkt så hadde du unngått det. Himmelen er også av det lite fotogene slaget her og da ville du også unngått den. Miljøet vil jo allikevel være godt formidlet selv uten himmel. V2 syntes jeg er hakket bedre enn den første.
mvh Tom T
ingeborg w.

V2 ble mye bedre synes jeg.
Atle H.

Synest dette var bra. Svarte labradorer er på langt ner det enklaste å ta bilder av. Har sjølv to stk. som eg har forsøkt å avbilda under forsjellige vær forhold og ulikt lys, og resultatet blir ikkje alltid slik du trur , eller håpar. Men her synest eg konturane av hundane vart bra pluss at det vart ein fin tur skildring. ( sjå www.atlehellandfoto.no -diverse-og våre labradorer )
Espen A. I.

Nydelig telebilde, flotte farver, særlig i v2. Blikket på hundene er ubetalelig.

mvh Espen
Ann T.

Et kjempefint bilde av to nydelige hunder. Plassering på et så fint backdrop er ++ veldig bra. Kanskje, som andre har sagt, de kunne har fått litt mere luft over hodene. Ellers helt topp. V2 er best synes jeg.
Mvh. Ann
Bente K.

Flott bilde der fjellet i høstfarger skaper et fin ramme og et miljø der hunder hører hjemme. Å få to hundene til å posere så fint samtidig vet jeg ikke er lett, så dette var bra.
mvh Bente
Avsluttet .

Fint bilde Inge.Nå er jeg ingen hundeekspert,men syns nå disse var flotte og du har greid å ta et flott bilde av dem i nydelige omgivelser.Likte best V2 med litt mer farge,men ikke for mye.
Hilsen Tone!
Kjell Sigurd S.

Herlige hunder og et flott bilde. Du har mestret sort pels på en fin måte og V2 ble riktig bra fargemessig. Det eneste jeg ville endret på var litt mer luft oppe.

Kjell S
Inger Margrete P.

Et veldig fint bilde av dine hunder, det ser kos ut å være med tur med de. Synes V2 gjør seg best med bra farger. Ellers mange takk for fine kommentarer på de av mine bilder du har kommentert.
Inge S.

Hei.
Takk til dere alle:-)

Mvh Inge
Ina W.

Koselig bilde, flinke hunder! Og ikke minst fotogene :)
Fint at de ikke er for mørke. Har selv en flatcoated som også er helt svart - så jeg vet hvor vanskelig det er..
Ville som nevnt hatt litt mer luft oppe. Versjon 2 har fine farger!

Ina
Steinulf L.

V#2 er fin på min lyse skjerm. Skarpt og fint,godt oppbygget komp,men litt trangt i toppen. Fordi du har en nokså ensartet himmel der, burde det ikke være noe problem å klone inn litt mer himmel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu