Hjemme hos oss....
Italiensk bebyggelse i Roma. Her bør du like naboene...
Bildet inngår i albumet Roma - Den evige stad og Vatikanet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-17 11:38:53
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Torbjørn K.

Mange vil nok oppleve dette som rotete, men jeg synes dette ble en fin beskrivelse av litt u-norsk byggeskikk. Mannen synes jeg er et viktig element i bildet, og et naturlig blikkfang for å hvile øyet etter å ha fartet rundt i bildet en stund. Lyset er diffust og passer godt til denne type bilder. Jeg tror noe mer farge, kontrast og skarphet vil gi deg et litt sprekere bilde. Alternativt kan dette også fungere i sort-hvitt.

Torbjørn
Anne-Lise S.

Ja, ikke sant det er rotete vel? Men slik så det altså ut. Jeg har allerede friska på fargene og brukt usm og kontrast... Var kanskje for forsiktig. Prøver nå å ta i litt ift at jeg er klar over at jeg er forsiktig med disse elementene for ikke å få for mye...

Anne-Lise

PS: Takk for kommentaren og tipsene! Ja, jeg er enig med deg i at dette også kan fungere i sh.
Mona J.

Dette bildet likte jeg godt! Det ga meg lyst til å reise ut i verden og fotografere fasader preget av tidens tann og levd liv (og andre regler hos Plan- og bygningsetaten og toleranse hos naboene).
Synes fargene fungerer godt. For meg vil nok bildet miste noe i sh.
Mona
Steinulf L.

Fine Romafarger og passe uryddig. Fint formidlet byarkitektur. Godt å se at de serverer 'italian food' i Roma...
Anne-Lise S.

He, he. Nei, dette hadde nok ikke gått gjennom hos plan- og bygningsetaten her i landet. Ei heller ift sikkerhetsforskrifter for brannvern... Og så var det det med nabovarsler da. Og ja, Steinulf. Det er jo ganske fantastisk at de serverer ''Italian Food'' i Roma.... ;-)

Anne-Lise
Rune S.

Et bilde jeg liker godt. En fin fargemosaikk i pasteller. Pirk: Føler at du skulle hatt med føttene på gubben pluss noen millimeter.

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Tja, det med føttene har du sannelig rett i. Det har jeg ikke lagt merke til.. Man kan jammen meg bli litt blind for egne bilder av og til! Her har jeg kun konsentrert meg om vinkler og farger, kaos og kontraster til vår egen byggeskikk, og jeg prøvde å få med en person i forgrunn, noe jeg fikk til til slutt, men da så jeg ikke dette med føttene gitt...

TAkker!

Anne-Lise
Avsluttet .

Hei Anne - L
Enig med Rune, men det er jo bare ''pirk'' Jeg gleder meg en hel ''haug'' når jeg ser på bildene dine fra Roma, skal jo selv der i mai 2007.

Arne
Anne-Lise S.

;-) Da trenger du nok minnekort, batterier og lader, så har du det! Jo, og så er det ikke dumt med gode nok sko for timevis med gåing heller! :-) Jeg tror man kan bruke år på å bli ferdig med Den evige Stad....

Anne-Lise
Lars-Anders M.

Mye på en gang. men slik er det. Ok.
Anne-Lise S.

Ja! Slik er det bare... Takker for den konklusjonen!

Anne-Lise
Ole E.

Stilig bilde med mange artige detaljer. Et bilde man blir sittende lenge å se på. Jeg er enig i mye av det Torbjørn skriver. Jeg tror dette kunne tatt seg ut i s/h. Dette bildet likte jeg svært godt.
Nikolai E.

Roma er mangfoldig! Dette kommer veldig godt fram i dine bilder fra ''den evige stad''. Så også i dette bildet, så mange herlige detaljer. Synes Ole E. sider det viktigste, så slutter meg til hans formulering.
Anne-Lise S.

Det tar litt tid å få med seg alt her, Ole. Enig med deg! Jeg sto lenge og betraktet byggverket selv. Prøvde ulike utsnitt. Synes dette fungerte best. Prøvde ut enda tettere, men synes selv motivet mistet noe av det som er spesielt med det, nemlig ''kaoset''. Absolutt enig med deg, Nikolai, i dette med mangfold i Roma. Roma har utrolig mye spennende, og det var spennende å til stadig skifte fokus i forhold til type motiv. Det varierer fra gate til gate...

Takker!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu