Thinking
Fra en nydelig tur i finværet i september. Jeg fikk låne et vidvinkelobjektiv (Sigma 10-20mm). Liker effekten selv, men vil gjerne høre din mening.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger707
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212011} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

Fin vidvinkeleffekt dette her,syns det var et bra bilde,jenta er litt utbrent på venstre foten,men syns fargene er fine ellers.
Hilsen Tone!
Rune O.

Flott bilde. ''Kvinne henslengt på strand/svaberg''-sjangeren er jo ganske overfylt av platte bilder, men her er jenta egentlig bare et spenningsskapende holdepunkt i et bilde som først og fremst skaper en dybdefølelse mot evigheten i horisonten.

Teknisk pirk kan man alltids finne, og jeg nevner ikke det her. Når det gjelder modellen, så synes jeg posituren virker litt anstrengt, og det bryter litt med ''evighetsroen'' ellers i bildet, og det er vel stort sett det jeg har å pirke på.
Rune O.

Og forresten: Fikk faktisk tak i et pent brukt eksemplar av samme objektiv (Sigma 10-20mm) i går, og gleder meg veldig til å ta bilder med det. Dette bildet er en oppmuntring og inspirasjon i så måte.
Thomas A.

Liker godt dette ''suget'' fra himmelen... kul effekt

mvh
Thomas Andersen
http://www.thomasfoto.com
Kurt S.

Flott vidvinkeleffekt og sikkert et supert objektiv.
Veldig fint sug og dybde.
Jenta blir et godt interessepunkt og gjør at bildet ikke blir kjedelig.
Kanskje er det litt ensomhetsfølelse i bildet. Eller kanskje ikke?
Av og til kan det være godt å bare sitte slik alene ved havet og finne roen.
Et fint bilde med god sommerstemning.
Mvh Kurt
Nikolai E.

En perfekt komposisjon i mine øyne. Linjene som finnes i strukturen på berget leder blikket fint mot modellen, og videre mot horisonten. Meget fin dybdevirkning som også understrekes av den delikate himmelen. Meget fine og lyse blåtoner so understreker roen i bildet. Modellen sitter ikke helt naturlig avslappet, men et pluss at kroppen følger en kurve i berget.
Steinulf L.

Ikke så mye å føye til. Dette er et gjennomtenkt og fint bilde. Det lave standpunktet gir god effekt av vidvinkelen. Det virker imidlertid på meg som bildet heller litt til høyre.
Ann T.

Dette likte jeg godt. Veldig bra komponert bilde og bruk av utstyret. Flott lys og balanse i fargene.
Mvh. Ann
Geir F.

Bildet er i utgangspunktet rolig med denne jenta som sitter på berget. Suget i himmelen bryter denne roen. Dette til sammen skaper et spennende og interessant bilde synes jeg.

Meget bra!!

-geir f-

Hege J.

Dette likte jeg. :-)
Objektivet gir en fin effekt her, skikkelig sug i himmelen.
Enkel og fin oppbygging av bildet.

Hvor har du tatt dette bildet? Er litt opptatt av geografien, jeg da... :-)

Det kan se ut som horisonten heller en anelse mot høyre.

Mvh Hege
Stine J.

Hei og tusen takk til dere for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. :)

Rune; Misunnelig på deg som har fått deg et slikt objektiv. Men, gratulerer. :)

Hege; Dette er fra Bø på Randaberg. Utrolig flott plass. Det er ikke bare Jæren som har rullestein, på Bø var det store strekninger med store, flotte rullestein + fine svaberg. :)

mvh Stine
Espen A. I.

Dette synes jeg var svært effektfyllt. Særlig liker jeg himmelen som får god hjelp av både eksponering og komposisjonen du har valgt. Bra som starterbilde.
Spennende dette, noe å bygge videre på.

-Espen
Tone A.

Hei Stine
Jammen har me hatt ein varm haust, og hadde det ikkje blese kuling i dag med 22 gr. så kunne det vore gildt med ein tur til sjøen med minstejenta.
Eit vakkert stemningsbilde frå sjøkanten, der forgrunnen har fin struktur og lys. Spesielt steinpartiet dattera di støttar seg på har fine linjer som forset framover i svaberget, og som saman med skyene dreg innover og gir stor dybde. Flott lys som får fram strukturen i svaberget, men pirket er litt lys fot, men elles er bildet stemningsfullt og flott komponert med jenta fint plassert.
Det ser mest ut som om ho strekk ut foten mot det blaute svaberget, der det nok slår opp bølger. Flotte blåtonar på himmelen som får fram dei fine skyene som dreg innover. PS Ei ukjent strand for meg som er heimvendt jærbu.
:) Tone
Avsluttet .

Bruk av vidvinkel her gir et effektfullt og severdig bilde. Modellen er også fint plassert i bildeflaten. Teknisk veldig bra også.

MvhJRH
Stine J.

Tusen takk til dere siste også. :)

Tone; Du får ta deg en tur til Randaberg en dag. Mange flotte motiver der også. :)


mvh Stine
Inger Anne Maritsdotter V.

En nydelig himmel som gir en fin dybdevirkning og som kler resten av motivet, både i form og farge.
Modellen i en avslappet fin positur i det vakre svaberglandskapet, fint gjengitt.

Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu