Hjorter
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-20 21:12:49
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 20 D
  • Sigma 120-300 mm. F 2,8
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger653
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212103} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Odd E. k.
Hei Rolf!

Et flott bilde av to vare hjorter. God skarphet på dyra i flotte omgivelser. Omgivelsene omkring hjortene er overveldende. For å fremheve hjortene har jeg beskjært bildet horisontalt med ca 1-2 cm i nedre bildefelt, vertikalt i venstre bildefelt med ca 1 cm til venstre for unggrana (foran hjortene) og horisontalt i øvre bildefelt ved de bakerste trærne (under himmelen). Dette var mye kritikk, men slik bildet fremstår nå, så drukner hjortene i omgivelsene samt at den lyse himmelen i bakgrunnen tar veldig mye av oppmerksomheten.

Mvh

Odd E.
Avsluttet .
Enig med Odd her,beskjær bildet så får du hjorten mye bedre fram.For de var jo nydelige de to der.
Hilsen Tone!
Robin J.
Enig med de 2 foregående kommentarer. Prøv den beskjæringen. Ellers to nydelig skarpe dyr.
Mvh RJ
ingebjørg fyrileiv g.
Så flotte farger og meget godt skarphetsplan!
Beskjæringen støttes selvfølgelig fra meg også.
Både panoramaformat og kutt i siden hadde fungert.

vh ingebjørg
Bjørn H.
v2 fungerte for meg, men for blass himmel samt hvite punkter forran første dyr ville jeg personlig fjerne.
Per-Anton B.
Flott bilde der man tydelig ser hvor vare disse hjortene er. Skarpheten på hjortene er meget god. Av bildene er det v2 jeg synes er best, og jeg er enig med Ingebjørg vedr. format og kutt, og Bjørn vedr. himmel samt hvite punkter.

mvh

Per-Anton
Svein B.
Ver #2 er et ok hjortebilde- men når ikke til anklene på dine beste hjortebilder slik jeg ser det. Miljøet i bakgrunnen og stemningen den gir er fin og kledelig for bildet- men den dominerende forgrunnen som gjemmer hjortene i overkant mye er ikke helt heldig. Et bilde med hjortene delvis gjemt i miljøet er ingen dum idè- men ikke der en dominerende forgrunn gjemmer hjorter som står nærmest på en åpen flate. Dette er uansett et hjortebilde de aller fleste (inklusive meg) ville være godt fornøyde med, men siden du stadig skyver lista di høyere og høyere med mektig gode bilder av blant annet hjort, tar jeg meg den frihet å være litt ekstra kritisk også. Bare godt ment, Rolf.

Mvh
Svein B
Avsluttet .
Hei Rolf.

Ve 2 fungerer, godt bilde. Ville kanskje prøvd å beskjært vekk hele himlen.

mvh
Tommt
Carsten A.
Bra, men jeg har sett atskillig bedre fra din hånd. V1 for meg, men jeg ville for egen del ha beskåret ovenfra slik at ingen del av himmelen kommer med.

MVH CA
Vegard L.
Et bra bilde dette. Man får litt jaktfølelse ved å betrakte det. Man er i skjul og må unngå at hjorten oppdager jegeren. I versjon har du nok beskjært for mye etter min mening. Himmelen trekker ikke ned på opplevelsen slik jeg ser det.
Mvh Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu