Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon AF NIKKOR 50mm 1.8D
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMennesket øverst er hentet fra et annet bilde.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger179
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212255} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ole E.

Fint høstbilde. God linjebruk. Du må ha vært ganske nærme bakken. Når jeg så thumbnailen trodde jeg at bilde var tatt med vidvinkel. Mennesket er passe diffust og kontrastløst, slik at det blir en overraskelse å se det når man følger linjen fra bunn. Bra!
Stig Børre E.

Hei Ole.
Takk for kommentar!

StigB
Inger-Lise S.

Meget bra komposisjon, som gjør hele bildet. Godt sett!

Inger-Lise
Avsluttet .

Veldig fin komposisjon på dette.Likte det godt.
Hilsen Tone!
Stig Børre E.

Takk for kommentarer!
Jeg har jobbet en del med kompen her. Har en drøss med eksponeringer fra forskjellige vinkler. Godt å høre at dere liker kompen!

StigB
Jan O Ø.

Hei. Et flott høstbilde må jeg si. Kanskje jeg skulle ønske at personen hadde vært litt nærmere, men det blir vel litt småpirk.
Mvh Jan O.
Tone A.

Eit vakkert bilde med flott hauststemning og fine kontrastar. Lågt kamerastandpunkt som gjer at ein får kjensla av å ligga på den blaute bakker og følga den bladfylte vesle renna som snor seg oppover mest som ein liten bekk. Personen bak gir dybde og liv til bildet. Fine gul-bruntonar på blada som er ein fin kontrast til den mørke regntunge bakken, som har blada overstrøø bakover med den mørke skogen som også har haustfargar. Flott komposisjon med fine haustfargar.
:) Tone
Fred S.

Produktive Stig B., som skifter profilbilde like ofte som andre skifter underbukser. På det nye ser du temmelig ''lost'' ut, i dette bildet har du imidlertid masse retning. Den sørger grøfta med lauv for, samtidig som den skaper dybde i massevis. Plasseringen ev personen er ypperlig, det jeg lurer på er om det ikke hadde vært bedre at hun/han hadde vært skarp. Men jeg bare lurer, og er slett ikke sikker, og ''symbolverdien'' av figuren får et løft slik den er nå.

vh fred
ingeborg w.

Topp dybde og fint at det er de fargerike bladene i grøfta som gir dybden. Syklisten er fint plassert og så liten og langt unna at jeg ikke så ham før jeg hadde fulgt grøfta med øynene.
Stig Børre E.

Takk for nye hyggelige kommentarer!
Jeg vet ikke om dere har fått det med dere - men mennesket er hentet fra et annet bildet. Uskarpheten er lagt inn for å få en litt mere diffus/mystisk gjengivelse. Valgte ikke å legge dette under ''manipulasjon'' da jeg syns inngrepet var såpass lite... (har opplyst om dette under ''teknisk'').

StigB
Geir F.

Typisk Stig B. bilde hvis man kan si det: Elementer som drar deg innover i bildet.
Synes fargetonene fungerte godt. Den ''blå'' veien med høstløvet skapte flotte kontraster.
God komp.

-geir f-
Stig Børre E.

Takk Geir!

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu