Eventyr
Jobbet med makro i vind ! masse spennende resultater...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-22 10:22:11
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-09-22 23:47:39
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212401} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.
Enig,dette var fint. Du har valgt en riktig kombinasjon av myke og stive elementer. Skarpheten på hovedmotivet er bra og bevegelsesuskarpheten fungerer godt her. Komposisjonsmessig er hovedmotivet litt for midtstilt, noe som gjør bildet statisk. Kutter du i venstre del fjerner du også noen elementer som kan virke forstyrrende.
Sjur-Olaf H.
Veldig bra, uskarpheten er ypperlig - litt mer kuttejobb er det nok rom for, men utgangspunktet er ypperlig! :-)
G. Hanna W.
Hei hei ! Tusen takk for kommentarene !
Jeg trenger virkelig all hjelp jeg kan få ! -Derfor spør jeg : hvordan skal jeg kutte videre ? er det urolig med gresset ? ...
Kjell Sigurd S.
Dette ble da ganske fint. Synes din egen versjon 2 er best, med 3èrn rett i helene. Likte godt spillet i grønnfargene og feltet oppe til venstre. Du har en bra kombinasjon av skarp knoll/blomst og uskarpe strå synes jeg. V2 kunne like godt vært kuttet slik at det ble like høyt som bredt, og da inn fra venstre side.

Kjell S
Céline F.
Ja, versjon 3 var best, men jeg liker ogsaa V1 veldig godt, veldig fint med ikke saa mange farver ogsaa!
Originale bilder du har! Flott!
Céline.
Ivar B.
Hei!

Har vært inne å sett på dette bilde flere ganger nå, og det fasinerer meg. Prosjektet makro i vind er spennende og fotografisk lek gir resultater. Bildet ditt har en litt krevende bakgunn. Det vil si mange elementer som kjemper om oppmerksomheten og som lett kan ta bort fokus på hovedmotivet og at øynene blir virrende rundt uten å finne hvile. Fargene i versjon 1 og 2 er kanskje litt kjedelige, og en helt ren bakgrunn ville derfor gitt bildet et kjedelig preg. Jeg føler derfor at den litt urolige bakgrunnen din tilfører bilde spenning. Jeg mener det er noe riktig i alle versjonene. Med en slik bakgrunn er det viktig å tenke over hva man kan gjøre komposisjonsmessig for å gi batrakterens øyne ro. Man kan midtstille hovedmotivet som i versjon 1. Midtstilling er etter boka regelbrudd, men i mange tilfeller effektfull for å frambringe ro i bildet. Man kan beskjære til Kvadratisk format (versjon 2), som er et format som også understreker eller formidler ro. Så slik jeg ser det har du gjort mye riktig her og skapt et flott, spennende makrobilde. Skal jeg velge, blir det også for meg versjon 2, med versjon 3 på en god andreplass.......Oi, dette ble visst langt og tungt, men håper du får noe ut av dette. Mvh Ivar.
Ole E.
Litt mange elementer som virker uorganiserte, men det er noe som fenger meg allikevel, klarer ikke helt å sette fingen på det. Klarer ikke helt å velge en favorittversjon.
G. Hanna W.
Hei hei , Tusen takk for masse tilbakemeldinger ! Det er flott at dere hjelper meg !

K.S.S :Jeg er faktisk enig med deg , V2 gjør seg best !Takk for innspillet !

C.F : Takk for for det , jeg synes V3 er lekkert , men det har mistet litt ''eventyret ''over seg. Liker at du mener jeg har orginale bilder , det er ikke lett her inne !

I.B : oi. Hvor skal jeg begynne hehe, jeg er veldig enig med deg at det ville blitt kjedelig med ren bakgrunn, det med at V1 er midt stillt liker jeg veldig godt. Synes det er lov å sette noe i hovedfokus noen ganger ( selv om det er feil ) Din skriving er slett ikke tung , men derimot utrolig innteresant ! Så tusen takk !!!

O.E : Skjønner hva du mener med at det er vanskelig å sette fingeren på hva man liker her. Det er litt av grunnen til at jeg valgte dette bilde ! Det gir seg lissom ikke selv. Var faktisk usikker på om jeg skulle legge det ut...
Ivar B.
Hei.
Jeg er helt enig med deg, og prøvde å si, at det er lov bryte regelen og midtstille. Alle regler er til for å brytes:-) , dersom det gjøres med en tanke bak. I dette bilde er det faktisk viktig, og riktig gjort. Mvh Ivar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu