Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Nydelig komp, Steinulf.
Bildet ditt er klart og gjengivende. Som gammel ''sjøulk'' kan jeg se tydelig hva som er på menyen. Sjøabbor i trøffelolje servert med garnityr som inneholder aubergine, trøffel og squasj, dandert så fint med en grønn ''stæsj'' og litt chilli dryss på tallerken.
Tar jeg feil?
Henter en utsøkt rødvin til denne rett.
God helg til deg ønskes også.
Arne
Steinulf L.
Du tar ikke mye feil,nei. Bon appetit.
Andreas S.
Blir sulten jeg.
Likte at litt av fisken var ''brutt opp'' slik at også litt av kjøttet vises.
mvh
Andreas
Tone A.
Hei Steinulf
Dette er eit lekkert matbilde med fin komposisjon og kor den lyse tallerkenen framhevar maten. Persillekvasten er ein fin kontrast på det bruntona tilbehøret. Og fisken ser fristande med fiskekjøttet som viser under det steikte skinnet. Stilig tallerken med fine linjer som rammar inn retten!
:) Tone
Avsluttet .
Herlig matbilde uten noen form for jåleri. Bildet får vannet til å løpe i munnen. Enig med Arne, denne retten fortjener en utsøkt rødvin (en regel jeg lærte av min bestefar: ''rød vin til hvit fisk, hvit vin til rød fisk''. Til hvit fisk kan man selvfølgerlig også nyte en tørr hvitvin.).
mvh Wilhelm
Steinulf L.
Takk for kommentarer. Wilhelm, har sans for vinpreferansene dine. Denne fisken ble fortært med godt følge av en muscadet.
Avsluttet .
Til Wilhelm...Regelen til din bestefar er gått ut på dato for lenge siden...Har du ikke hørt at man nå til dags til og med drikker rødvin til Torsk, ja til og med i nord?
Arne
Oda Lystrup H.
hei,
dette gir meg mange fine tanker.
sånn om sommer og bestemor og sånne ting.
bra dette.
Oda:)
Avsluttet .
Arne Hellberg, jeg drikker nesten altid rødvin til torsk som er en hvit fisk. Til laks og ørret derimot blir det alltid hvitt. Regelen til min bestefar holder i mine øyne (munn) fremdeles stikk. Tror du bør lese regelen en gang til.
mvh Wilhelm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Bildet ditt er klart og gjengivende. Som gammel ''sjøulk'' kan jeg se tydelig hva som er på menyen. Sjøabbor i trøffelolje servert med garnityr som inneholder aubergine, trøffel og squasj, dandert så fint med en grønn ''stæsj'' og litt chilli dryss på tallerken.
Tar jeg feil?
Henter en utsøkt rødvin til denne rett.
God helg til deg ønskes også.
Arne
Likte at litt av fisken var ''brutt opp'' slik at også litt av kjøttet vises.
mvh
Andreas
Dette er eit lekkert matbilde med fin komposisjon og kor den lyse tallerkenen framhevar maten. Persillekvasten er ein fin kontrast på det bruntona tilbehøret. Og fisken ser fristande med fiskekjøttet som viser under det steikte skinnet. Stilig tallerken med fine linjer som rammar inn retten!
:) Tone
mvh Wilhelm
Arne
dette gir meg mange fine tanker.
sånn om sommer og bestemor og sånne ting.
bra dette.
Oda:)
mvh Wilhelm