humle i nød
fant humlen i en blomsterkrukke flytende i vann,da fikk jeg ideen om å knipse dette bilde,
skarpt og fint ble det,
Utstyr
  • canon EOS digital speilrefleks
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212623} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ole E.

Det er jo ikke skarpt da, ser ut som om du har gått en del nærmere enn nærgrensen til objektivet, resultatet blir at motivet er ute av fokus. Kanskje du kunne fått bedre resultat om du stod litt lengre i fra (vet ikke helt hva nærgrensen for dette objektivet er), for så å heller ta et utsnitt i etterkant.
Avsluttet .

Hei Tore!
Jeg utnevner deg herved til foto.no`s svar på Olga Marie Mikalsen. Bildene dine er fasinerende dårlig. Den påståtte skarpe humla er fototeknisk mildt sagt dårlig, men kombinasjonen bilde og Egen vurdering er en høydare. Du har fått mange gode råd underveis og jeg venter i spenning på om du er en skikkelig Olga eller om du etter hvert vil klare å fokusere på noen av de gode rådene du har fått underveis. Beklager min noe sarkastiske kommentar, men historikken i dine kommentarer, spesielt den siste, mener jeg rettferdiggjør dette. Foto er gøy, og jeg ser fram til å følge med på bildene du legger inn. Ingenting ville glede meg mer enn å se at du har fanget opp noen av de gode rådene du har fått på foto.no. Åkke som! Du liker du å fotografere, og det er i utgangspunktet en sann glede i seg sjøl. Stå på!!!

mvh Leif
Nandor T.

Hei

Uenig med Leif, til en viss grad.
Dette bildet kan jeg akseptere uskarpt, det understreker kaoset og skrekken humla må oppleve. Det gir bildet (i dette tilfellet) fart og action.

Man skal gi konstruktiv kritikk, eller ingen kritikk alls.
Uten de 3-4 siste linjene i Leifs kommentar, hadde det vært et ufint innlegg, selv om siste del mykner den, synes jeg den er litt på grensen. Slikt er demotiverende. Man skal gi konstruktiv kritikk som har til hensikt å gi fotografen tips og råd om forbedring.

Mvh
Nandor
Tore Arnt N.

Hei tusen takk for kommentaren:-)setter pris på krittikk og ros,mvh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu