høstmaleri
Et bilde jeg har '' malt '' en del i for å prøve å gjenskape noe av fargene som åpenbarte seg i lyset av en lav kveldssol.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18 - 70 mm
  • Blender-
  • Filmtypeiso 200 Raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212788} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
ingebjørg fyrileiv g.

Nydelig skue igjen, Stein. Natur er noe du er en virkelig mester i!
Flotte høstfarger og nydelige fjell.. Komposisjoenen er også bra med dammen foran. Den har en fin speiling som gjør litt ekstra for bildet. Skal jeg pirke på noe, blir det at gulfargen blir litt sterk og noe utbrent.

Han en fin dag, hilsen ingebjørg
Ann T.

Jeg synes at dette er et vakkert og dramatisk landskaps bilde. Flotte farger og skarpe og fine detaljer selv om det måtte har vært vanskelig lys forhold nå du tok bildet. Maleristisk - ja - enig med deg. Jeg har akkurat kommet tilbake fra en liten tur oppe på østlandsfjellet, og jeg har merket at mosen kan faktisk være lime-grønn, nesten selvlysende slik du har ''malt'' det her.
Hilsen, Ann
Avsluttet .

Flott bilde,jeg liker det.
Hilsen Tone!
Bjorn F.

Hei. Du er en mester til å få frem skjønnheten i naturen og dette bildet er intet unntak. Likte de de litt mørke tunge tonene i fargene, fin speiling av skyene i den lille dammen.Flotte mektige fjell i bakgrunnen.Meget velkomponert. Trodde en stund att det var tatt mot Trollveggen.
Hilsen Bjørn.
Reidar H.


Jeg er nær ved å bli målløs.

Det du her får til er jeg betydelig begeistret for.

Vyrdsamst
Reidar
Avsluttet .

Jeg ER målløs jeg reidar.

NYDELIG!
Nina S.

Du har din helt egne stil, en utsøkt evne til å ''male'' som du selv kaller det. Det gjør du misunnelsesverdig bra, et flott fargestikk i bildene dine.
Den verden du framstiller blir nesten litt drømmeaktig vakker, det blir nesten litt som et maleri.
Mvh Nina

Arnhild A.

Hei!

Lekkert bilde. Vakre farger og flott speiling i vannet.

Mvh Arnhild
Ole E.

Hei Stein,
Dette er et utrolig vakkert landskapsbilde. Dette så jeg lenge på. En ting må nevnes, og det er at det virker som om enkelte undereksponerte deler av bildet er blitt hevet ganske kraftig i etterbehandlingen, resultatet blir at enkelte deler av bildet fremstår som litt ullne. Trikset kan være å kombinere to eller tre eksponeringer, stativ er da en selvfølgelighet. Jeg ville bare nevne det, det er langt fra noe stort problem, bildet er veldig bra!
ingeborg w.

Flotte høstfarger og nydelig lys du har fanget. Stort pluss for speilingen i vannet i forgrunnen. Jeg synes himmelen helt til høyre blir litt utbrent, gul og trekker ned så jeg ville kuttet litt der.
Terje S.

Meget vakkert og nesten malerisk
Christer M.

OJ OJ OJ Va fint! Vad fint molnen speglar sig i vattnet. Mvh Christer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu