Æftan
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeDias
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21278} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Roy S.

Sitter som et skudd dette Tom A :)
Atle P.

Enkelt og nydelig.
Marcelo V.

Enig med AP. Pen vintermotiv.
Marcelo
Avsluttet .

Gode farger og fin kontrast.
Et pent vinterbilde
Øyvind N.

Flott! Det får meg til å sakna skikkeleg vinter. Her på sør vestlandet har det vore samanhengande regn i heile 2002.
Tom B.

Joda, Tom - det er jo pent dette, men får ikke du som jeg nok av dette da ?
Det er jo ikke mer enn en avbildning av en pen naturstemning ? Mulig du blir sur, men jeg synes du her har tilført lite bortsett fra å finne en ok vinkel og sørge for at innstillingene er riktige. Det blir litt ''øhh'' hvis du skjnner hva jeg mener.
TomB.
Tom A. T.

Takk for fine tilbakemeldinger, alle i hop.
TB, neida jeg blir ikke sur. Jeg har så absolutt respekt for dine meninger, og faktum er at jeg syntes det er meget interessant å lese dine kommentarer.
Jeg er enig i at dette stort sett er en avbildning av et/en naturutsnitt/stemning, men saken er at jeg liker å rusle rundt omkring med kamera å fotografere slike bilder. Foreløpig har jeg i alle fall ikke fått nok at dette. Om slike bilder kan syntes enkle og veldig like, så er de allikevel forskjellige. Dessuten syntes jeg at en motivtype som veldig mange fotograferer kan være minst like utfordrende som mye annet. Nettopp fordi det blir tatt så uendelig mange bilder av naturen.
mvh Tom T
Arild K.

Flott lys og stemning !!!
Helt enig med deg i at det er gøy å rusle rundt og fotografere i naturen.
Den forandrer seg hele tiden lyset, snøformasjoner, is osv. det er alltid mulig å finne på noe å ta bilder av, så jeg har nok heller ikke fått nok av denne type motiver enda !!!

Mvh AK
Ann F.

Aldeles nydelig. Helt enig med hva du selv sier og med Arild K. Slike motiver kan jeg glede meg over å fotogrfere (i alle fall forsøke å gjøre det) gang på gang på gang.......
Mvh Ann
Arnstein P. F.

Den natur som du her har formidlet på en svært flott måte, både med hensyn til komposisjon og lysfangst, oser av stillhet og dvale. De av oss som kan, og som har sansen for den slags nytelse, får liksom aldri nok av slike opplevelser. ''Den er der bare''. Derfor, Tom A., oppfordres du til fortsatt å meddele slike skildringer.
Mvh. ApF
Tom B.

Kjære navnebror !
Jeg har respekt og forståelse for det du skriver. Jeg er også ute i naturen nesten daglig og har også glede av slike synsinntrykk - jeg har bare en indre blokk mot å fotografere dem uten å vite at jeg kan tilføre noe eget ! Ofte sier jeg til kona at: ''Nei, ingen fangst i dag - det var så pent at det ikke kunne brukes til noe..''
Har du (og andre tydeligvis) glede av det, så har du imidlertid min høytidelige tillatelse til å fortsette ;).
TomB.
Eskil O.

Aldeles nydelig bilde med ei fantastisk stemning.Det er nettopp det som er så artig med fotografering, at man kan plukke ut slike øyeblikk. Det er ikke så enkelt å formidle ei stemning,og utsnittet og lyset har alt å si for at det skal fungere.Jeg syns du har klart å få alt fram i dette bilde.

Eskil.
Thorfinn B.

Er nok litt enig med TomB, men dette var da slettes ikke så ille løst. Stemningen har du da virkelig formidlet, og Totenskogen (?) er vakrere enn mange trur.
Tom A. T.

Godt å se det er enighet her ;o) TB du har rett når du sier Totenskogen, Vestre Toten riktig nok. Selv er jeg en ''ekte villtotning'' fra Østre Toten.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu