Utsikt
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm f3.5~4.5
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger319
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_213456} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Knut L.
Hei.

Godt sett; - morsomt motiv i stramt og fint utsnitt (komposisjon) som stter fantasien i sving.
Refleksjonene gir godt inntrykk av ''utsikten''. Også kan man jo spekulere litt på betraktende personer og deres historier (hvor, hvem og hvorfor).

Vellykket engasjerende bilde i fin teknisk presentasjon.

mvh
Knut
Kai Frode G.
Kult bilde med mange detaljer i. Jeg liker dette. Morsomt at personene i bildet sees i ulike positurer, en forfra og en fra siden. Om jeg skulle foreslått noe som kunne vært gjort anderledes, må det være at bildet burde blitt tatt rett på, ikke litt på skrå. Men det er bare en bagatell.

Mvh
Kai Frode
Avsluttet .
Artig bilde dette her,en blir sittende å se og studere ei stund for det er så mye å legge merke til.Liker det.
Hilsen Tone!
Kurt S.
Først: Bildet ble teknisk flott med veldig behagelige farger.
Leste en gang om en kunstner, tror han var fransk, men husker ikke navnet.
Han gjorde motiv som dette til sitt hovedfelt og fikk til mange interessante bilder. D.v.s. bilder med firkanter, horisontale/vertikale linjer, trekanter, kryss etc. Alt skaper spenning i komposisjonen. Bildene hans var, så vidt jeg husker, fra bymiljø.
Dette er ''i samme gata'' synes jeg.
Severdig, mange spennende detaljer og muliheter til fortolkninger.
Mvh Kurt
Hans Henrik F.
Vet ikke hvor tilfeldig dette motivet ble oppdaget, men det aner meg at dette er grundig vurdert som objekt. Dine bilder oser ikke akkurat av tilfeldighet :-) Godt sett er det uansett.

Liker godt formene i bildet og refleksjonene skaper mye fint liv (nesten for mye). Det beste er imidlertid i mine øyne at du har fått med en person i hver av de øverste etasjene her. Folketomme etasjer hadde redusert bildet betraktelig - nå kan man liksom studere livet i det på en helt annen måte i tillegg til formene som jo ligger der som ''bunnen'' i bildet.
Bente K.
Dette er et bilde hvor man etterhvert oppdager nye detaljer og linjer som man ikke oppdaget ved første øyekast, slikt gjørt bilder spennende.
mvh Bente
Hans Jacob H.
En fin observasjon dette. Gjentagelse av plantene og personene i etasjene var finurlige detaljer i de stramme linjene ellers. Nederste vindusrad med bla. antenner og pipe forstyrrer litt av stramheten som bildet spiller på. Personenes forskjellige posisjoner og flaggraden bryter nok, og kommer også tydeligere fram med litt kutting i bunnen. Det krever kanskje ørlite oppretting i ps, men er verdt et forsøk synes jeg. :)
Stig Børre E.
Flott bilde. Godt sett. Syns speilingene ødelegger litt - blir litt for mye detaljer i glassflaten nederst.

StigB
Jan Frode A.
Tusen takk alle sammen, for kommentarer med tilbakemeldinger og synspunkter :-)

Hans Henrik, siden du spør, så er historien bak bildet denne: I september var tema for månedens bilde i Trondhjems Kameraklubb 'Refleksjon'. Jeg tok en tur tidlig søndag formiddag til bydelen Nedre Elvehavn, også kjent som Solsiden, Trondheims svar på Aker Brygge. Området er bygd opp rundt et nedlagt skipsveft, TMV, og en god del av dette miljøet er fremdeles intakt. Tanken bak denne turen var speilinger i vann- og glassflater. Jeg holdt på å fotografere bropilarer, gamle kraner og bygninger som speila seg i både vann og vindusflater, da jeg observerte denne gutten som stod i glassfronten på et hotell og kikka. Så ble det noen eksponeringer i den retningen også :-) Refleksjon kan jo tolkes som både speiling og tanke, og her ser han jo litt tankefull ut også der han betrakter utsikten. Aha tenkte jeg, to fluer i et smekk, både tanker og speilinger. Men kanskje det ble vel mye med begge deler?
Alltid kjekt å få tilbakemeldinger og høre andre sine tanker rundt bildet, så takk igjen.

mvh Jan Frode







Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu