...
Utstyr
  • Ricoh Capilo R1
  • Olympus Zuiko 14-54 1:2,8-3,5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_213579} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Terje B.

Hei.
Denne minimalistiske komposisjonen likte jeg godt. ''Farge-valget'' også.
Ikke at det spiller noen rolle, men hva er det ?
Mvh Terje Bøhler
Pål A.

Hallo Kjartan
Jeg syns det er noe ''vulkansk'' over bildet.
Anders Waalen A.

Meget pent.. Fikk en beroligende følelse av å se på dette.. kunne kanskje vært litt sterkere kontraster for å få litt mer smell i bildet..ok
Kjartan Nielsen F.

Takk for kommentarer folkens!

Terje: bildet er tatt rett ned på stranden av et lite fjellvann. Vannet er smeltet brevann, og er derfor grønnlig og grumsete.

Anders: hyggelig å høre at du syntes bildet var beroligenede. Nettopp derfor vet jeg ikke helt om jeg vil ha så mye høyere kontraster. Vet ikke om bildet trenger mer ''smell''. Noen uenig?

K
Avsluttet .

Hei
Takk for fin kommentar på mitt bilde. Dette falt jeg for. Som AWA også sier, et beroligende og fredfylt bilde med et herligt farveforløp. Farvene må absolutt ikke oppjusteres i dette bildet.

I dette tilfelle likte jeg at du forklart hva det er vi ser, fordi vi kjenner jo alle til steinene, og når du forklarer farven på vannet i forbindelse med smeltet brevann forstår jeg hele sammenhengen. Ellers hadde jeg blitt sittende her og undres over den for meg litt ukjente farven på vannet.

Enkelt og elegant og velegnet i et større format på veggen.

mvh arild
Arnhild A.

Et behagelig bilde å se på. Duse fine farger.

Mvh Arnhild
Stein Oleiv B.

ekstremt flott! fargene, kompen, og ikke minst, helheten, var smellendes, i seg selv, IKKE sett opp kontrasten, bilde fikk en fin flyt som det var nå... må bare spørre: lang lukkertid? siden vannet er så ''lett'' og bare glir på steinene..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu