Er det for mørkt?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger427
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214240} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Amund Blix A.
Nei, synes det ikke er for mørkt, ser detaljer der det trengs. Savner derimot et eller annet som lager liv i bildet. Her hadde det gjort seg med en katt i sekken, slippes ut etter behov. :-)

Mvh

Amund
Eirik N.
Ikke for mørkt nei! Det passer mye bedre inn i bildet når det er sånn!
TH S.
Likte stemning og komposisjon. Kanskje litt mer kontrast på rørene/slangene i framgrunnen? Synes ikke at bildet er for mørkt, lett for at noe av stemningen kan forsvinne.
Chr. G.
Takk til dere! At det ikke ble for mørkt var også min oppfatning, men en vet jo aldri med en (for tiden) ukalibrert skjerm. ABA: Jeg skulle også gjerne hatt et levende vesen i bilde, eller i hvertfall antydning til dette. Har noen uskarpe katter i skuffen så kanskje det lar seg ordne... Uansett, fint at forsøket på å formidle en stemningen ikke var helt ute i det blå.
Avsluttet .
Tok noen lignende bilder på oppdrag i går, men med mennesker i stedet for hus, og vet hvor vanskelig slike motiv er. Å balansere for å få det mørkest mulig uten at det blir for mørkt er ikke lett. Du har klart det tekniske veldig bra, men det mangler litt innholdsmessig. Du er nært, men ikke helt i mål.

Stian Håpnes
Terje K.
Liker dette :-)
Fin dybde med fine mørke toner, som ikke er for mørkt nei.
Fint med de blå detaljene og den skjeive ''horisonten'' :-)

Terje
Caroline M. S.
Jeg tror det er litt for mørkt. Ser noen detaljer på venstre side jeg gjerne skulle sett bittelitt tydeligere (vinduer fra nabobygninger?), men ikke så tydelig/lyst at de ødelegger balansen i bildet. Skulle kanskje sett litt detaljer ovenfor fortauskanten (?) til venstre - omtrent like mye som jeg nå ser parallelt ved den opplyste bygningen.

Liker bildet, men ikke like godt som jeg likte bilde nr. 254872. Tror imidlertid jeg ville likt dette bedre om jeg hadde kunnet se litt mer. Liker vinkelen - gir meg en følelse av at jeg ''spaser i bildet'' en mørk, stille kveld og kanskje det er litt skummet.
Chr. G.
Takker! Jeg innser at jeg godt kan jobbe mer med å inkludere livgivende element(er) for mulig økt innhold. Samtidig liker jeg ikke tanken på å arrangere situasjoner. Og samtidig blir jeg veldig glad når noen får følelsen av å ''spasere i bildet'' som CMS beskriver, uavhengig av interessepunkt utover scenen i seg selv.

Venting på noe godt og mer tålmodighet kan muligens bære frukter på sikt og jeg kan få både i pose og sekk :-) Tror også jeg tar en runde til for se om jeg får tilført noe mer lys langs fortauskanten, som etter min oppfatning danner en essensiell linje.
Caroline M. S.
Ja, det er mye fortauskantens fortjeneste at jeg får følelsen av å spasere inn i bildet. Jeg burde ha sagt det. Men lyset der framme og skeivheten bidrar også. Ville neppe fått samme følelsen om bygningene var rette og uten lyset på veien oppe til høyre.
Arne S.
Bildet er generelt sett ikke for mørkt. Men som Caroline mener jeg at motivet hadde vunnet på (en smule) tydeliggjøring av skikkelsen. Det er uinteressant for betrakteren hvordan forholdene (mulighetene) var under opptaket. Resultatet teller.

:)
Nina S.
Skeivheten, fortauskanten ,nattlig stemning, gatelys, og mørk og vennlig gate på samme tid. Det frister å gå inn på den veien.
Synes at du har et veldig godt blikk for motiver, du er uredd og flink til å fange stemninger. bilde nr. 241112, bilde nr. 243128
Du behersker flere genre også, makro ,bilde nr. 248782 , og landskap, bilde nr. 238037.
Veldig bra.
Mvh Nina
Chr. G.
Takk for de siste kommentarene! AS; skikkelsen du refererer til tror jeg ikke eksisterer, men ser du antydningen til en ser jeg positiv på det!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu