^
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde45mm
  • Blenderf/18
  • Lukker2s
  • Filmtypeiso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger443
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214314} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Daniel F.

Nydelig! Nesten surrealistisk...
kåre l.

Et nydelig bilde hvor midtstillingen fungerer godt.
Likte det 'metalliske' preget steinen har fått her.
Men please ikke vær så sparsom med teknisk info da...
Som fersking synes jeg det er veldig interessangt å se hva andre har gjort for å skape sine bilder. :-)
Avsluttet .

Surrealistisk er nevnt og er nok det ordet som best beskriver denne særdeles vellykkede presentasjonen. Litt overdrevet oppskarping men ellers nydelig. Her stemmer form, farge og komposisjon.
Jan Frode A.

Det svevende myke intrykket fasinerer meg. Fargevalører og lys gir akkurat passe magi i bildet. Når det gjelder den midtstilte komposisjonen, blir jeg litt usikker. Kanten av steinen har en linje som kanskje innbyr til en annen plassering i bildeflata. Hovedmotivet litt lengre ned og inn mot venstrekanten hadde gitt ei linje som leder ut mot ei større tom flata mot øvre høyredelen. Tror faktisk det kunne gitt lit mere mystikk i bildet, med et slikt tomrom.

mvh Jan Frode
Stig Børre E.

Takk for kommentarer!
Kåre: Manglende info er ren latskap, har fylt inn dataene nå :-)
Jan Frode: Kompen er jeg egentlig ganske fornøyd med - grunnen til at jeg valgte det midtstillt i utgangspunktet var en del elementer rundt i form av stener som ville blitt med hvis jeg hadde valgt en annen løsning. Sparte meg en del retusj på denne måten... . :-)

StigB
Rune S.

Stilig bilde med fine effekter. Føler at man flyr over Slippery Snail Mountain som stikker opp igjenom skylaget.

Mvh
Rune S
Svenn H.

Av de tre steinbildene du la ut er det dette jeg likte best. Faktisk veldig godt. Ok så er det midtstilt, fargene er ikke de mest spennende og kombinasjonen lang lukkertid, stein og beveglig vann er velprøvd. Likevel er det noe ved steinen som gir bildet litt punch. Kanskje er det rødtonene som strekker seg under det diffuse, boltene eller lyset fra siden? Eller en kombinasjon. Det ser nesten ut som en fjelltopp som stikker opp av tåka :-) Du kan sikker eksperimentere videre med dette ''fjellhavet''.

Hilsen, Svenn
Inger-Lise S.

Ser du har lagt ut 3 fine bilder av stein i vann. Jeg liker alle 3. Dette motivet kledde også at steinen er midtstilt. Dyktig valg av lukkertid, så bilde(ne) ble delikat.
Her er det spennende å kunne følge steinen fra vannflaten og nedover i vannet. Lekker struktur og fine fargetoner på steinen.
Er bare lekkert dette :-)

Inger-Lise
Geir F.

Virker monumentalt. Som en majestetisk fjelltopp som trer over skyene.... men så er det bare en stein på stranda. Dette var nok det jeg likte best blant steinbildene dine.
-geir f-
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer.
Morsomt at sessionen på knæra i vadebukser gav noe positivt.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu