Er det klart.....
Ekornet er veldig forsiktig og påpasselig for lyder og unaturlige bevegelser. Da er den veldig på vakt og kan sitte helt rolig i flere minutter eller den kan pile avsted til nærmeste furu for å søke beskyttelse.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-03 21:50:44
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Sigma 50-500 mm
  • Brennvidde195mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/90s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger708
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Jarl Johnny J.
Et virkelig flott ekorn bilde. Ser nesten ut som du har fått kontakt med den lille rakkeren. Utsnittet sitter også godt her og ''tre soppen?'' gir god balanse.
Fin og skarp forgrunn og dus og fin bakgrunn med behagelige farger. MISUNNELIG ja =) Jeg vil også ta bilde av ekorn.
Ivar B.
Ja det føyer seg inn i rekken av dine suverene ekornbilder. Herlig høststemning i bakgrunnen, fin forgrunn samt fin posissjon på ekornet. Litt artig at det er bare hodet som stikker opp. Bra arbeid!. Mvh Ivar
Hans Jacob H.
Har sett på bildene dine, og ser at du må være usedvanlig glad i ekorn og sopp. :D
Morsomt uttrykk på dette eksemplaret av på disse flotte små dyrene. Ser veldig nysgjerrig ut ja, der den titter fram fra trestokken. Fin balansert komposisjon, men det ser ut litt blasst ut. I alle fall i forhold til flere av de andre ekornbildene dine. :)
Stig B.
Du har nå en serie av meget vakre ekornbilder. Du har et vakkert miljø på foringsplassen din. Flotte farger som står til hverandre, fin komposisjon. Ser godt at ekornet her er på vakt.

Mvh Stig
Robin J.
V2 for meg. Fint ekornbilde i flott miljø, Bra.
MvhRJ
Svein B.
Du har etterhvert laget en egen sjanger her inne- ''ekorn og sopp'', flotte bilder alle sammen, og trolig landets mest trofaste ekorn du har. Ver #2 er fin, kjukene og skogsmiljøet gjør seg sammen med disse småsjarmørene.

Mvh
Svein B
Vegard L.
Nok et fint ekornbilde i flott miljø. Versjon 2 er nok best på min skjerm.
Mvh Vegard
Inge S.
Hei.
Dette behersker du meget godt. Et søtt og flott motiv.

Mvh Inge
Kurt S.
Et kjempeflott bilde av ekornet i sitt miljø.
Teknisk ypperlig og med flotte, varme farger.
Dette falt absolutt i smak.
Mvh Kurt
Kjell Sigurd S.
Du har så mange fine ekornbildet etterhvert, så også med dette. Fint plasserte elementer i bildet og teknisk bra med fine naturlige farger. Tror det er noe å hente på en forsiktig oppskarpning. Flott.

Det neste må vel være ett der ekornet sitter på to med en nøtt mellom frambena :-)

Kjell S
Avsluttet .
Ennå et suverent ekornbilde, nydelige farger og bakgrunn. Syntes ekornet poserer fint her, fint plassert i forhold til soppen.
Mvh Liselotte
Avsluttet .
Herlig bilde!

Men litt grått gjengitt, en runde med kurveverktøyet for å gi mer kontrast i mellomtonene gjør susen.
Odd Tore S.
Flott ekornbilde med kjuker og ekorn med skrått sideblikk på fotografen.
v2 passer best til min skjerm og min smak.
Odd Tore
Amund Blix A.
Nå har vel du snart tatt bilder av samtlige ekorn her i landet! :-)

For å være ærlig så har du tatt dette bildet snørrogførtiganger og dette er ikke noe nytt fra din hånd. Komposisjon tatt ut av læreboka og teknisk av høy klasse. Men akk så kjedelig og lite oppfinnsomt er min mening. Jeg kunne virkelig tenk meg at du begynte å tenke litt annerledes når det gjelder ekornbildene dine.

Mvh

Amund
Ann T.
Jeg blir aldri lei av å se dine ekorn bilder Odd. Du er mester på dette! Jeg er alltid imponert over hvordan du sette ekornene i naturskjønne omgivelser. Meget bra kvalitet og en glede å se på.
Mvh. Ann
Morten K.
Hei Odd.

Nydelig fanget dette, behagelige farger. Kunne ikke blitt bedre etter min mening ;-) Stå på jeg liker dine bilder. (Misunnelig jeg å.)

Mvh

Morten
Odd E. k.
Tusen takk for at dere likte bildet og for hyggelige kommentarer.

Vi alle er vel interessert i å kunne vise andre det en selv liker. Det kan være bilder som får en til å erindre, gi inntrykk i form av sorg og glede, humor etc. Foto er fint i så måte.
Det at noen er lei av samme motivet, samme vinkling etc. må en regne med i denne bransjen. Det er mye særinteresser som er ute og går her på dotten.
Noen jobber med ett og samme motiv, men da med forskjellig lyssetting, positur etc. Dette kan være kjedelig for noen, men inspirerende og lærerikt for andre. Det at noen går lei på ett og samme motiv, må en regne med her på dotten. Det er fint å kunne få tilbakemeldinger på det som er bra og dårlig med et bilde og det en ellers skulle ønske av fotografen. Det setter jeg veldig stor pris på, da en selv ikke utvikler seg noe særlig som fotograf med bare god kritikk. God kritikk gir en annerkjennelse av at bildet er bra og at en selv må være fornøyd med motivet. Dårlig kritikk tilsier at noe må forandres med bildet for at det skall bli bedre. Da er forslagene viktig for å komme i mål. Jeg selv lærer mye av andre sine bilder og kommentarer. Stigen oppover stopper aldri, en selv er alltid på jakt etter blinkskuddet og det å finne motiver.

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu