Gråhegre
Disse 2 hegrene satt i hver sin kant av bilde. Jeg flyttet den høyre fuglen inn til venstre på bilde for å unngå tomrommet i midten.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 500 mm APO f.4,5 EX DG HSM
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetRaw EV-1,7
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
John H.
Hei Terje

Nydelig hegrebilde. Skarpt og fint med en rolig, fin bakgrunn. God komposisjon. At fuglene har intatt ulik positur skaper spenning i bildet.

John
Avsluttet .
Nokså problematisk å flytte fugler på den måten - de ville neppe sette seg så nær hverandre ute i det fri.

Men det er bra at du er ærlig om hva du har gjort!

Bildet som det står er ellers greit nok.
Terje S.
Jeg er ærlig på at jeg har flyttet på fuglen men de sitt faktisk enda tettere der jeg har tatt bilde. Våknet en morgen til at de satt 50 slike utfor kamoteltet. Ikke akkurat noe vakker ringelyd spør du meg....
Stig B.
Bra kvalitet på håndverket her, både ved opptaket og ved den senere manipuleringen. Bra du er åpen med dette.

Fin teknisk kvalitet.

Mvh Stig
Odd-Inge G.
Hei.

Jeg synes at du har fått til et godt opptak, men jeg synes ikke kvaliteten på manipuleringen er like god. Før jeg leste hva du hadde gjort lurte jeg på hva som hadde skjedd med bildet mellom hegrene. Det blir litt unaturlig blur her sannsynligvis som et resultat av bruk av feather og kanskje healing-brush?? Men det å få vann til å se naturlig ut etter manipulering er ikke lett....

mvh
Odd-Inge
Ole Birger S.
Før jeg leste teksten til bilde lurte jeg på nebbet som ''henger i luften'' forran den fremre hegren. PS-arbeidet er ikke helt patent, men pluss for at du orienterer om klonejobben.
Ivar B.
Nydelig hegrebilde dette! Må jo være en fantastisk opplevelse å våkne med femti sånne utenfor teltet. Ut far mine begreper, synes jeg også du har gjort en bra jobb i etterbehandlingen av bildet også. Jeg likte dette. Mvh Ivar.
Tom E.
Heldiggris var det første jeg kom på,at den ene hegren var flytta litt på så jeg ikke før bildet ble nøye undersøkt.Synes det var flott.De er ikke enkle å komme tett innpå.
mvh tom
Terje S.
Etter ett par dager og netter i kamotelt i Aureosen fikk jeg tatt masse bilder av disse krabatene. Tålmodighet er alfa omega.
Avsluttet .
Og jeg som trodde jeg hadde et godt gråhegre bilde i portfolioen min..Hm..Jeg må nok ut å prøve mer..Tror ikke noen hadde kommentert bildebehandlingen din hvis du ikke hadde skrevet om det.Likte dette bildet svært godt.

Mv fotohilsen

O
Bjørn Olav M.
Wow, jeg er virkelig imponert! Ingenting jeg har jobbet med av fugler og dyr har vist seg så vanskelig som Hegren. Har endog hørt at det kan være en ide med en plasthegre når du skal knipser fulger, fordi de andre fuglene vet den er utrolig lettskremt, og tolker dens tilstedeværelse som et tegn på at ting er trygt. At du har fått en duo her, begge skarpe og gode, men flott blikk kontakt og flotte detaljer i både det sorte og det hvitte er like imponerende. Virkelig et bilde å misunne!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu