Utsnitt av hekken II
Etter ein dag i hekken til Jens
Utstyr
  • Olympus E-10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Johnny H.

Oi ...... nydelige farger.
Det blir litt forstyrrende med alle kvistene, selv om kvister selvsagt må og ''skal'' være på et tre. En eliminering av noen de forstyrrende elementene kunne sikkert valg av blenderåpning og utsnitt ha fjernet. Uansett, - slike motiv gir uante muligheter for ''blinkskudd'' !

Lykke til videre Mvh. J.H
Arvid B.

Jonny.
Bildet er teke med den største blendaropning eg rår over (2.0). I og med at bildechipen er mykje mindre enn ei 35 mm filmrute og bernnvidda av optikken er mykje mindre enn for vanleg analog fotografering, må vi leva med dette. Det er jo nærmare det vår innebygde optikk oppfattar. Vi har jo blitt vane med 35 mm bilder..
Arvid
Ottar J.

Hei Arvid!

Jeg synes kvistene i bakgrunnen er passe uskarpe. Dette er jo et bilde i natutlig miljø, ikke et atelierbilde, eller? Jeg synes bildet er fint, med spreke farger og rimkrystallene som tegner konturene på en fin måte. Jeg liker dette bedre enn ditt forrige bilde.
Bjørn H.

Flott Arvid,skikkelig flott!!

Bjørn
Tom A. T.

Sylskarp og flott med skikkelig smell i fargene. Litt enig med JH, men syntes som OJ at kvistene i bakgrunnen er passe uskarpe. De to nederste kvistene blir etter min mening kanskje litt forstyrrende. Uansett et bra bilde.
mvh Tom T
Marius J.

Helt enig med Tom angående de to nedesrte kvistene !
Skikkelig flott dette bildet !
Arvid B.

Denne dagen var hekken til Jens eit ekte atelier med eit uttal motiv av dette slaget. Så vidt eg hugsar var det mellom jul og nyttår. Eg var ute og såg i dag, men vinteren har øydelagt dei fine fargane. Dessutan vart det snømåking og ikkje foto i dag ;-(

Arvid
Erik H.

Som allerde sagt, et flott bilde, skarpt med flotte farver!
Med hilsen
Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu