Algeoppblomstring
Bildet ble tatt ved Årungen i Ås for tre uker siden. Algeoppblomstringer i Årungen er et stort problem, men gir mange fine fotomotiver. Algene samlet seg langs vannkanten, og sammen med bringebærbladet ble det et spennende motiv.
Utstyr
  • Canon PowerShot A80
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBrukte innstilling for ''intense farger'' når jeg tok bildet. Kun lagt på navn i PhotoShop. (Bildet lå ute noen timer på Billedgalleriet for tre uker siden. Slettet dette fordi jeg ønsket å legge ut et signert bilde.)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger279
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Dag T.
Pent og riktig, men egentlig litt kjedelig bilde. Underskriften din forstyrrer veldig i et så rent bilde.
Bjørn Erik .
Dersom dette bildet skal opp på veggen ville jeg ikke signert det slik. Er enig i at signaturen forstyrre bildet noe. Kjedelig? Jeg synes bildet er veldig behagelig å se på, kanskje nettopp fordi det er rent og ''minimalistisk''. I stort format tror jeg det kunne blitt fint på veggen.
Birna R.
'Pynting'' av et motiv er en uting. Dette bladet ser for plasert ut. Bringebær vokser ikke i vann.

Heldigvis slipper vi lukta av algene og dét er iallfall en fordel.
Bjørn Erik .
Ja, jeg plasserte dette bladet på vannet. Det lå mange andre blader på vannet (det er tross alt høst), men jeg synes fargene på dette bladet passet ekstra godt med ''algesuppa''. Hensikten med motivet var ikke å beskrive naturen, men ta et pent bilde. (Burde kankje lagt bildet under en annen kategori?).

'Pynting'' av et motiv er en uting? Gjøres ikke dette i stor stil? Arrangering av motiver gjøres jo ofte. Retusjering, fargejustering mm i PS, bruk av ulike filtere, dobbelteksponeringer er og jo også ''pynting'' av motiver. Kan ikke se noe glalt i det. Det kommer helt an på hva man ønsker å uttrykke. At du ikke liker ''pynting'' av bilder er helt greit.
kåre l.
Liker bildet ditt jeg.
Behagelige farger men kanskje et litt trangt utsnitt.
Kan ikke se noe galt i å lage 'stilleben' av det som vi finner interessangt og vakkert. (Ref komentar av B. R.) Det er jo en utfordring å kombinere farger/mønstre samt å komponere et bilde på den/denne måten også.
Men du verden hvor kjedelig det meste ville vært hvis alle hadde samme tanker og smak... :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu