KATOY5
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger458
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215194} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Wenche J.
Hei Aase
Et helt fantastisk bilde. Ingen tvil om hva du oensker aa formidle med dette, synes jeg da. Utrolig tragisk aa tenke paa bakgrunnen til disse ''jentene'' og ikke minst fremtiden. Raatt den Andy Warhod versionen du har lagt ut paa bildegalleriet. Venter med spenning paa neste bilde i serien.
Mvh Wenche
Erlend M.
Du får unnskylde at flere av oss dottere er så forstokkede i vårt bildesyn at vi ikke ser forskjell på mislykkede snapshots og høykunst. (ref bilde nr. 262529) Men så ser det jo helt likt ut! (med unntak av den røde prikken til høyre selvfølgelig)
aase r.
Takker for kommentarer.

Wenche: Du kjenner vel godt til disse ''jentene'', som bor på Koh Samui selv.
Det er nok synd på mange, men Pow som her er avbildet, fortalte at det værste som har skjedd i ''hennes'' liv var når kjæresten dro for en måned siden tilbake til Sveits. Og når faren døde for 2 år siden. At ''hun'' var kjønnsoperert var det beste. Det har jeg tenkt mye på i ettertid.

Erlend: Jeg har nok bare nullstilt meg og gått inn i et helt ukjent miljø med hud og hår. Fulgt de over tid og hørt på fortellingene fra deres liv og tatt bilder underveis, på jobb, gateliv og fritid, snapshots ble minst forstyrrende i situasjonene.

MVH Aase
Dag T.
Prisverdig av deg å ta dem alvorlig. Bare fryktelig synd at bildene ikke formidler det til oss andre. For oss andre er og blir dette et sminket menneske i grell belysning.
aase r.
Takk for kommentar.

Alltid ineressant.

MVH Aase
Dag T.
Tenk på det sånn: For disse menneskene er det en alvorlig sak å bli fotografert. De håper på å bli forstått. De gir deg sin tillit og nærhet i den tro at du skal hjelpe dem. Fotografiene dine gjør dessverre ikke det. De blir, nok en gang, turistatraksjoner. Dermed blir bildene et svik.

Å fotografere mennesker som trenger deg er en alvorlig sak.
aase r.
Hei Dag

Hvis man tenker sånn, er man full av fordommer og uvitenhet. Det sammenligner jeg med kristne som skal frelse lesper homser etc.

Pow, den avbildede, jobber på det hippeste, mest ekslusive lifestyle stedet Art Palace på Koh Samui. I hjemmet til den internasjonale tv-stjernen Nathalie Guterman. Der tar hun seg godt av selebriteter fra hele verden. Tjener godt, langt over gjennomsnittet for Thaier flest.

Som hobby, jobber hun på Christies, et sted som også er status å være en del av.

Som sagt før er det beste som har hendt hun i livet, kjønnsoperasjonen, som for hun gjør henne til et ''helt menneske''. Hun har like mange sorger og gleder som andre mennesker på denne jord, hverken mer eller mindre.

Til daglig går hun med kopier av bildene i vesken og viser de stolt til andre, bruker de til flyers og hjemme har hun store kopier på hedersplass på veggen.

Hun har derimot hjulpet meg til å rive ned mine fordommer.
Hvis det er noe trist/svik i bildene mine, er det fordi jeg ikke har klart å formidle dette her på ''dotten''. Det synes jeg er synd, tar det til etterretning og jobber videre med saken.

MVH Aase



Arne S.
AARK: ''Hvis det er noe trist/svik i bildene mine, er det fordi jeg ikke har klart å formidle dette her på ''dotten''.

Du har et poeng. Bruksanvisning gjør ikke bilder bedre. Det ligger et stort potensiale i motivområdet, noe du ikke har klart å formidle visuelt. Dersom du kjenner modellene burde en annen og mer gripende tilnærming vært mulig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu