Help
Fotograf
Utstyr
  • Cannon Powershot pro
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger443
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215827} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Jeg ser ikke helt meningen her...
Vil ikke kalle dette en manipulasjon i det hele tatt. Sånn som jeg ser det har du ødelagt et relativt ok bilde med en dame som er klipt ut med endel feather på.
Carsten A.
Hvilken kategori men legger et bilde i, og hvilket navn denne kategorien har fått, samt hvilken prosess (og evt. navnet på denne) et bilde har gjennomgått er stort sett uten enhver betydning for vurderingen av bildet.

Med denne reservasjonen er jeg enig i første og siste setning i kommentaren fra Frank Gjerde.

MVH CA
Reidar H.
Hei Tom.

Jeg har tatt en titt på hjemmesiden din, og sett på bildene i sin orginale form - og vil anbefale deg å publisere det direkte slik det fremkom med jenta som sitter i dusjen, fyllt av vonde følelser, blodet på siden - og i det hele tatt - et bilde fullt av både innhold og følelser.

Det du der har fått til, og det du fikk til med de rennende kranene (når disse bildene sto hver for seg) er glimrende. De er verdt å legge ut.

Når det gjelder koblingen av disse, og manipuleringen som gjennomføres, så gjør jeg meg følgende tanker; ''Knakende flott å jobbe eksperimentellt''.

Og siden vi har som mål å ''jobbe hverandre gode gjennom gjensidig konstruktiv kritikk og begeistring'' på dotten - så tillater jeg meg å be deg om å fortsette med eksperimenteringen. Fortsett med de gode bildene som du har på hjemmesiden. Og jobb en del mer med hvordan billedprogrammene kan benyttes til å jobbe fram nye uttrykk.

Noen ganger har vi en konkret tanke bak, andre ganger kommer bildet fram gjennom lek og eksperimentering. I det første tilfellet er det greiest å kunne verktøyet godt nok til å få fram det du søker. I det andre tilfellet, så er det gjerne gjennom denne bli-kjent-med-fasen at eksperimenteringen har sin topp.

Med beste ønsker for det videre arbeidet. Du har mye godt å utvikle videre. Jeg ser fram til å se framdriften i dette.

Vyrdsamst
Reidar
Hege Ø.
Å si at man har ødelagt et bilde er vel litt drøyt. Greit nok at enkelte ikke forstår symbolikken ved et bilde, men her er det rom nok for å tolke.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu