Veiviserne
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger607
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216030} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Stig Børre E.

Hei Magnus
Herlig bilde - kan jo bli forvirret av mindre.
Her er det bare å bli akkurat der man er...
Godt observert.

StigB
Ivar B.

Man kan bokstavelig talt møte veggen dersom man følger skiltingen her, i alle fall vil en forvirringstillstands raskt kunne opptre:-), eller vent nå litt, kanskje det ikke er en vegg men rett å slett gata man går på? Da gir jo skiltingen en klar og fin veiledning. Til og med midtlinjen er tegnet inn for å undretstreke filretningen. Et artig bilde dette, må tenke litt, blir ikke helt ferdig med det og man må tenke litt og det er bra!! Fine linjer og diagonal mellom elementene. Likte det jeg. Mvh Ivar.
Ann F.

Akkurat så surrealistisk og enkelt at det hadde gjort seg på veggen, i et rom av den typen som kalles ''stilrent funksjonalistisk''. Dvs. kanskje ikke min stue, men jeg liker det likevel. Den manglende logikken i pilene tiltaler min form for humor, og alle de ujevnt spredte blånyansene og -flatene tiltaler min fargesans.
Hvor i alle verden har du funnet dette artige motivet?

Mvh Ann
Magnus R.

Takk for kommentarene !
Liker bilder som ikke forteller hele historien men som gir rom for funderinger og ulike tolkninger. Det er morsomt å lese hva dere tror det er bilde av.

Bildet er tatt i en gate i Reykjærvik. La merke til de fine blå tonene på veggen, de i seg selv var flotte synes jeg. I det jeg gikk mot veggen dukket det plutselig og uventet opp en speiling av en pil opp i det ene vinduet. Jeg er veldig glad i speilinger og gjorde meg klar til å ta bilde. Jeg måtte posisjonere meg slik at jeg fikk med hele pilen og hva oppdaget jeg da ? Jo en annen pil speilet seg i det andre vinduet på veggen. Den pekte i motsatt retning. Det hele var veldig morsomt. Pilene stod på motsatt side av gata og stammet fra noen plakater for en bruktbilhandler som hadde gode tilbud.

Magnus
Avsluttet .

Intressant bild med härliga färger.

Mvh
Malin

www.helleso.com
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu