Thinking about what?
Dette bildet liker jeg. For jeg skulle ha gitt en hundrelapp for hennes tanker her i dette øyeblikket. Liker dette i S/H. Så jeg håper dere ser det jeg ser også.. Skjønn modell med et herlig humør...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-12 18:02:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikon AF 80-200 ED
  • Brennvidde180mm
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger498
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216195} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Mari G.

Flott bilde av en vakker modell, liker blikket hennes kjempegodt :)
Arve Herman T.

Takk skal du ha Mari, ja hun er en meget hyggelig og søt modell. Den saken er i hvert fall klar. Hun er også en meget god venn av meg. Men dette bildet ble meget godt av henne. Liker det mer og mer ettersom jeg ser på dette.

Så tusen takk for at du også synes dette.

Ha en riktig fin natt der du måtte være i natt.

Vennlig hilsen
Arve Herman Tangen
Avsluttet .

Nyedelig portrett av ei nydelig jente,men hun ser litt trist ut vel?!Jeg sitter også å lurer på hva hun tenker på og tror kanksje hun er litt trist utifra utrykket i øynene,eller at hun lengter etter noen......
Hilsen Tone!
Arve Herman T.

Hei der Tone!
Tusen takk for din kommentar til dette bildet. Jo da hun ser trist ut men det var bare på bildet, smil. Hun er nok ikke det, men en god skuespiller på dette bildet. For bildene rett føre var hun meget blid. Men kanskje hun fikk noen spesielle tanker der og da for bildet forteller i hvert fall meg at det er mye som svirrer oppe i skallen på dette bildet. Smil..

Men jeg liker spesielt dette uttrykket hennes i øynene. Jeg likte ikke dette bildet til å begynne med, men etterhvert som tiden har gått så er nok dette et bilde som jeg blir mer og mer glad i.

Ja hun er en meget skjønn og herlig person og kvinne. Hun gir så mye av seg selv til andre så en blir jo bare så glad i henne. Hun spudler som en flaske Champis hele tiden, bortsett fra på dette bildet. Smil... Nå blir hun glad da hun ser hva som er skrevet om henne av dere to som til nå har kommet med kommentarer.

Ha en strålende dag alle fotointeresserte.

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen

PS: Det er sjeldent jeg er oppe så tidlig som dette. Men jeg ble vekket av en telefon fra India. Så da får man ikke sove mer. Jeg la meg klokken 05.45 så jeg tror jeg hopper i loppekassa igjen.. Hei å hå...
Eivind B.

Jepp, utvilsomt et herlig uutgrunnelig blikk på jenta her, og godt teknisk gjennomført. Men hadde det kanskje gjort seg med et tettere utsnitt, feks ved å croppe ovenfra og fra høyre, selv om hodet på strået må ofres?

Mvh Eivind
Arve Herman T.

Hei der Eivind. Skal jeg tørre det da? Smil,,, Hmmm.. Okay jeg skal se hva jeg får gjort med det. En kan jo prøve så får en se hva som skjer.

Tusen takk for din kommentar.

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen
Erik B.

Tja... Av disse versjonene, syns jeg nok v1 er den beste. Men når det er sagt, så syns jeg ikke at bildet er noe å hoppe i taket for. Kinnene og panna hennes bærer sterke preg av kloning/healing brush, gresstrået fremstår som et usedvanlig unaturlig og statisk element i bildet. Jeg syns i det hele tatt at bildet ser anstrengt ut.

Hilsen Erik.
Elise S.

Hei Eivind.
Jeg likte bildet jeg.... men synes v3 er finest. Liker det tett. Synes kansje det var litt mye hvitt i øynene hennes, men det er smak og behag.
Man må ikke være dyster for å være alvorlig en gang i blant. Det kan også bety at jenta er reflektert. Vakker er hun;).
-Elise-
Arve Herman T.

Hei på dere....

Takk skal dere ha for både positive og negative kommentarer. nei da ingen har da hoppet i taket for noe som helst her såvidt jeg vet. Jeg har brukt noe som heter Neat Image. Kanskje litt sterkt men jeg synes det er okay.

Da det gjelder de hvite øynene så synes jeg det er bedre på S/H enn på farger. Men de er kun bleket litt ikke mye.

Men alle kommentarer mottas med takk....

En lærer så lenge en lver sies det.

Ha en strålende kveld og natt alle sammen.

Vennlig hilsen
Arve Herman Tangen
Avsluttet .

God kveld Tangen,

Fint portrett Arve. Det eneste jeg vil pirke litt på er øynene. Syns ikke det skal være så mye hvit på den ene siden, skal være litt på begge.

mvh din gamle fiske kamerat og læremester.
Arve Herman T.

Hei der Tommy. Siden lyset kommer fra den siden så vil det være mer lys der og det hvite vil da bli sterker på den siden. Det tenkte du ikke på da du skrev dette til meg. Smil....

Og en annen ting min kjøre venn. Er det du eller jeg som er lærermester heheheheh. Jeg håper det er meg som har vært din lærermester i hvert fall i fluefiske. Smil...

Men takk for din kommentar min venn.

Håper du tar en tur en dag du har mulighet.

Vennlig hilsen
Arve Herman Tangen
Ørnulf T.

Heisann Arve Herman!

Jeg er sikkert litt ''kjærringa mot strømmen'' nå - men jeg syns faktisk at strået er en sjenerende faktor i bildet. Tror det hadde blitt mye bedre uten dette, men da burde sikkert hendene vært plassert litt annerledes...

Bortsett fra dette flisespikkeriet fra min side, så syns jeg det er et fantastisk flott bilde! Nyyydelig hår og ansikt, og blikket er helt herlig. Her har du virkelig fanget et vakkert øyeblikk!


Vennlig hilsen Ørnulf.
Arve Herman T.

Takk skal du ha Ørnulf.

Jo det er kanskje sant det der men jeg er ikke sikker på om at bildet hadde blitt slik om strået ikke hadde vært med. men jeg ser hva du mener.. Og jeg er veldig glad for din kommentar.

Ja jeg blir bare mer og mer glad i det bildet. Så jeg håper at det ikke ødelegger ditt inntrykk om det strået forblir der hehehehehe.

Ha en strålende helg og håper du får til noen blinkskudd som vi kan få ta en del av i fremtiden også.

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen

www.ahtfoto.com
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu