Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger717
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216407} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Morten N.
Utrolig stilig bilde. Bra skarphet og komposisjon. Men jeg synes bildet med fordel kunne vært litt lysere. De to ytterste personene blir litt mørke. Men, bra idè og et bra gjennomført bilde!

Mvh

MorteN
mari henrikke v.
Delig bilde, man ser at det lever. Jeg får en illusjon av at menneskene blir sugd inn i perspektivet. Enig i at det kan være litt mørkt på de ytterste personene, saver også bittelitt mer annsitk, men det er pirking.
Geir Helge S.
Dette var det energi i! Velgig flott. Er det bilde av en familie? Skulle ønske at der var luft mellom de to i midten til venstre. Mellomtonene kan løftes hos modellene.

Mvh Geir
Synnøve S.
Hei, ja det er bilde av en familie, og på slutten av fotoseansen tok vi disse- sprek gjeng som stilte opp :-) Jeg har ikke jobbet så mye med bildet i PS, men skal få laget noen nye versjoner, selv om jeg selv liker mørke bilder..
Geir Helge S.
Hei igjen.
Greit med mørke bilder, men jeg antar at dette er et familieportrett, og da er det et poeng at ansiktene kommer litt bedre frem...:-)
Geir
Synnøve S.
Hei Geir,

jeg tok ikke dette bildet for å fremheve ansiktene, tanken var mer å lage et levende bilde/siluetter mot den dramatiske himmelen.Jeg tok masse andre fine bilder som fikk frem ansikt og utrykk, her skulle vi bare leke litt :-) Dette ble uansett mitt favorittbilde :-)
Svein O.
Hei Synnøve

Helt enig med deg. Dette er ikke et bilde som krever at ansiktene vises. For øvrig også enig i at dette bildet er absolutt best i en mørk utgave. Utrolig kult å gjøre noe annet enn å sette mor og far i en stol mens barna står rundt og klapper de eller hverandre på skuldrene. Jeg digger dette. Himmelen i bakgrunnen og lyset som speiler seg i vannet, bevegelsen til modellene, s/h-konverteringen og rammen rundt. Rett og slett dritbra...

Mvh
Svein
Synnøve S.
Hei Svein, takk for den :-) Er så enig med deg, liker å tenkte alternativt også på ''tradisjonelle'' oppdrag, men ser jo at jeg må gi kunden litt av begge deler. Uansett, innser at jeg trenger mye mere kursing i photoshop for å prøve å få frem bildene jeg har i hodet. Noen som har anbefalinger på gode intensivkurs?
Carl Martin N.
fantastisk!
Henrik Eidem K.
Kanonbra!

her har du virkelig klart å skape et bilde med mye liv og bevegelse. Flott bruk av vidvinkel. Jeg synes også det er nok lys i ansiktene og himmelen er prikken over i'en. Og med den lekre rammen så blir det sannelig enda en prikk :-)

Dette bildet i betraktning - det er ikke noe hast med PS-kurs for dette er veldig bra.


|-| e |\| r K
silje s.
Dette var utrolig stilig, men kanskje litt mørkt etter min smak. Jeg hadde lagt ut en versjon som var litt lysere, og med mere kontrast.
Kjetil K.
Flott og spennende! Fin komposisjon, dybde og presentasjon. Sprell levende himmel og sprell levende mennesker. Herlig!

Kjetil.
S. N.
Herlig energi i dette bildet. Liker hvordan alle beveger seg ulikt. Fint sug.
Silje
Arne S.
Dynamisk, lekent og annerledes. Har sans for dette, selv om det gror litt igjen her og der.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu